POZNATI NA ODMORU

More, planine, jezera... Domaćim zvijezdama bitno je samo da se ovog ljeta uživa

More, bajkovite uvale, plaže ili bazeni većini su prvi izbor kad je ljetovanje u pitanju

Nives Celzijus, Goran i Nives Ivanišević, Marijana Batinić

 Instagram

Ljeto je tradicionalno za brojne domaće zvijezde, a posebno za glazbenike, razdoblje kad najviše rade, ali i kad svaki slobodni trenutak koriste za odmor te da "napune baterije" za ostatak godine. More, bajkovite uvale, plaže ili bazeni većini su prvi izbor kad je ljetovanje u pitanju, no planine svakako nude bolji predah od vrućina.

Tako se, primjerice, glumica Petra Kurtela sa suprugom Igorom i sinčićem Reljom zaputila u talijanske Dolomite, pritom otkrivši da su joj gorski prizori najdraži pogled na svijetu. Za rijeku, odnosno jezero odlučila se i Nives Celzijus, koja je svoje pratitelje oduševila atraktivnim fotografijama u bikiniju snimljenim na Plitvičkim jezerima.

U čarima otočnog života uživaju Slavko Sobin, koji je poput Luke Nižetića za ljetnu oazu odabrao Vis, gdje mu društvo pravi zaigrana pseća družina koju čine Chaka, Lun, Buba, Mara i ostali.

Voditeljica Marijana Batinić i glumica Ivana Roščić, inače rođakinje s tradicijom zajedničkih ljetovanja, opuštaju se i guštaju u druženju na Šolti uoči obaveza koje ih uskoro očekuju.

Nataša Janjić Medančić sa svojom je obitelji na Braču, gdje bijeg od vrućina naizmjence traži u bazenu i u moru, a posebno zadovoljstvo joj je plutanje na napuhancima svoje djece. Pjevačica Nina Badrić tradicionalno je na Hvaru, gdje je prije nekoliko godina kupila i kuću u Jelsi.

U društvu djece i psa Lusi uz more se odmara i Antonija Stupar Jurkin, baš kao i njezina kolegica Antonija Blaće, čiji je ljubimac Charlie također ljetna zvijezda Instagrama, a morska je obala izbor i komičarke i kolumnistice Andree Andrassy.

Jedan od najskladnijih domaćih parova, legendarni tenisač Goran Ivanišević i njegova supruga, voditeljica Nives Ivanišević, za savršeno su ljetovanje sa sinčićem Oliverom odabrali jahtu kojom bez problema dođu do skrovitih uvala s tirkiznim morem. Na jahti uživa i tenisačica Donna Vekić, koja ovih dana boravi u Dubrovniku i okolici.

Da ljetovanje može biti i prilično teško, uvjerila se naša spisateljica i glumica Jelena Veljača, koja je nekoliko dana provela u temperaturi, ispijajući čajeve, dok se njezina kćerkica Lena zabavljala u društvu prijateljica.

Ipak, Jelenu je suprug Vito Turšić, nakon teških bolesničkih dana, iznenadio odlaskom na koncert Depeche Modea, gdje se odlično zabavila i zaboravila na iscrpljenost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:13