KARIJERU I DALJE GRADI

Na Instagramu se pohvalila novom ulogom: Kći bivšeg premijera Sanadera ne odustaje od glume

 Instagram

Još dok je bila na Akademiji dramskih umjetnosti, Petra Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, svim se silama trudila ostvariti glumačku karijeru u Hrvatskoj koju je kasnije nastavila graditi i u Americi.

Tako je i svoje prezime promijenila u umjetničko Sandovar. Pored glume, radi i kao model, reklamira dizajnerski nakit, a kako bi što lakše došla do glumačkih angažmana napravila je i svoju internet stranicu gdje je istaknula sve što je dosad postigla u karijeri. A na Instagramu se u ponedjeljak pohvalila plakatom svog novog filma 'Roused' koji će publika uskoro moći vidjeti, a koji je snimala prošle godine u New Yorku.

Petra u filmu ima glavnu ulogu, a zaslužna je i za scenarij. Prvi američki film koji je Petra snimila bio je onaj 'The Land of The Astronauts' s Davidom Arquetteom. U filmu je utjelovila jednu od prikaza koje mu se ukazuju zbog halucinacija.

Glumila je i u predstavi njujorškog teatra 'Dark Lady Players', a u parodiji Shakespeareova romana 'Romeo i Julija' utjelovila je Julijinu dadilju.

Prije četiri godine pojavila se i u parodiji filma 'Terminator'. Kako na njezinoj službenoj stranici piše, osim filma 'The Land of the Astronauts', dosad je glumila i u 'Please Forward', 'Overwrought', 'Murder is my business'.

Obitelj Sanader tijekom vikenda je nakon dugo vremena dospjela u medije i to zbog fotografija s proslave rođendana Mirjane Sanader koje je Petra objavila na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:30