PODIJELILI TRENUTKE

Natalie Balmix podijelila trenutke sa zadnje probe, a Boris Štok outfit u kojem će zasjati večeras

Boris Štok večeras će izvesti pjesmu ‘Can We Talk‘, a Natalie Balmix svoju ‘Dijamanti‘

Boris Štok

 Vanesa Pandzic/Cropix

Uskoro kreće druga polufinalna večer izbora pjesme za Euroviziju, a večeras će svoje izvedbe pokazati Boris Štok te jedna od favoritkinja, Natalie Balmix. Pjevač se na svojim društvenim mrežama obratio pratiteljima pa pokazao svoje večerašnje izdanje.

"Spremni za večeras", napisao je Štok uz fotografiju na kojoj pozira u plavom šljokičastom prsluku i crnim hlačama dizajnera Ivice Skoke, koji je pjevača javno podržao na svom Instagramu uz poziv pratiteljima da svoj glas daju Štoku. Pjevač, autor i tekstopisac večeras će se predstavi pjesmom "Can We Talk".

Plesačica Antonia Kaurin podijelila je neke trenutke s probe za večerašnju izvedbu Natalie Balmix pa pozvala svoje pratitelje da pjevačici pruže podršku. "Momenti sa zadnje probe u dvorani i prikaz kako su izgledale naše pripreme za Doru s Natalie Balmix - pozitivno i opušteno uz puno smijeha, a 100 posto profesionalno i radno. Obožavam energiju ove grupe", napisala je plesačica.

Pjevačica će se večeras predstaviti pjesmom "Dijamanti". Inače, široj je javnosti poznata po sudjelovanju 2022. godine u srpskom glazbenom showu - IDJ Show.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:13