NIJE ZA SVAKOGA

Neda Ukraden iznajmljuje svoju luksuznu vilu u Imotskom: Ovo su cijene, a postoje i određena pravila

Osim imotske vile, Neda je vlasnica tri elitna stana, još jedne vile i zgrade s nekoliko apartmana

Neda Ukraden uživa na bazenu

 /Instagram/ Neda Ukraden

Pjevačica Neda Ukraden jako je vezana za Imotski gdje se rodila prije 73 godine, a živjela do druge godine. U Imotskom je izgradila luksuznu vilu s bazenom i velikim dvorištem, a ako želite uživati kao poznata „superbaka” u tih 310 metara kvadratnih, to možete jer Neda iznajmljuje svoju vilu preko Bookinga.

Vila ima grijani bazen, terasu, besplatan privatni parking i besplatan WiFi. Sastoji se od pet spavaćih soba. Na prvom katu nalaze se dnevni boravak i kuhinja te jedna spavaća soba, jedna kupaonica i dodatni wc. Na drugoj etaži nalaze se četiri spavaće sobe i svaka ima svoju kupaonicu. Na drugom katu nalazi se terasa s koje se može gledati na okolne vinograde dok se uživa u jacuzziju. Još neki od sadržaja su perilica posuđa, pećnica, perilica rublja, mikrovalna, hladnjak i oprema za roštilj.

U blizini vile nalaze se atrakcije Modro jezero na udaljenosti od 2,7 km, crkva sv. Lovre na udaljenosti od 27 km, a najbliži aerodrom udaljen je 41 km.

Vila je slobodna za iznajmljivanje od lipnja, a za cijenu jedne noći morat ćete izdvojiti 407 eura, a nakon 25. lipnja cijena se povećava na 423 eura, u srpnju je noćenje 484 eura, a u rujnu cijena pada ispod 400 eura po noćenju.

U opisu stoji i kako kuća nije prikladna za grupe mladih i da ne ugošćuje momačke i djevojačke zabave te zabave sličnog tipa. Po dolasku obavezno je platiti depozit za štetu od 500 eura.

Osim ove vile, Neda je vlasnica tri elitna stana u Zagrebu, Novom Beogradu i Banovom brdu i još jedne vile u Lepetanima u Boki Kotorskoj od 150 kvadrata. U istom mjestu izgradila je prije nekoliko godina zgradu s nekoliko apartmana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 21:24