SVAŠTA SE PROMIJENILO

NEVJERICA MEĐU OBOŽAVATELJIMA Lana Jurčević napravila potez koji nikog od njenih obožavatelja nije ostavio ravnodušnim: 'Na najvećoj sam prekretnici'

 
 Instagram

Lana Jurčević danas je povukla neobičan potez - obrisala je sve objave sa svog profila na Instagramu na kojem ima više od 400.000 pratitelja. To je izazvalo šok među njezinim obožavateljima koji strahuju da se pjevačica zasitila scene.

Još je neki dan dala naslutiti da planira radikalnu promjenu u pismu koje im je javno uputila.

"Nisam stala 15 godina, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila kao na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjesme, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi da godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način i lijepa i teška i čudna i zanimljiva.

Screenshot

Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pregleda na YT u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da ‘maloj Lani’ mogu dati jedan zasluženi ‘high five’.

Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da će te i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula", napisala je Lana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:26