TEŠKI TRENUCI

Nikolina Pišek prvi put progovorila o okolnostima smrti Vidoja Ristovića: ‘Teško mi je, nisam skroz došla k sebi...‘

Voditeljica Nikolina Pišek progovorila je o tome kako se osjeća nakon velikog gubitka
 Damjan Tadic/Cropix

Nakon što je prije nekoliko dana ostala bez supruga Vidoja Ristovića, voditeljica Nikolina Pišek progovorila je o tome kako se osjeća nakon velikog gubitka.

"Još uvijek mi je teško, nisam skroz došla k sebi, a vidim da mnogi nemaju razumijevanja. Što se tiče uzroka Vidojeve smrti, što se tu ima komentirati. Ta pitanja o maserki me vrijeđaju, ništa neću poduzimati i ne znam koji su moji daljnji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo suosjećanja", rekla je Pišek za srpsku Republiku.

Ranije je i otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, otkrio uzrok njegove smrti.

"Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se kida! Nije primjereno ni da se drugi, a kamoli ja, bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uslijed respiratorne insuficijencije, koja je prouzročila popuštanje rada srčanog mišića", rekao je shrvani otac srpskim medijima i poslao poruku novinarima: "Molim vas, ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:51