OZBILJAN PROBLEM

NINA MORIĆ BIVŠEG MUŽA POSLALA U ZATVOR? Fabrizio Corona uhićen, a ona likuje: 'Ciao Fabri, sada možeš anđele učiti kako da utaje porez'

 Instagram

Fabrizio Corona, bivši suprug Nine Morić prije tri dana uhićen je u Milanu zbog utaje poreza, piše Corriere della sera.

Naime, u domu, točnije na tavanu njegove asistentice Francesce Persi, pronađeno je 1,7 milijuna eura za koje se vjeruje da su stečeni na nelegalan način. Sudac je odbio Fabrizija pustiti uz jamčevinu pa će u zatvoru ostati do siječnja kad je zakazano prvo ročište.

Nina se povodom cijele ove priče oglasila na Facebooku i nije skrivala da joj je se sviđa razvoj situacije.

- Ciao Fabri, sada možeš anđele učiti kako da utaje porez - napisala je hrvatska manekenka s talijanskom adresom.

Fabrizio je godinama u sukobu sa zakonom. Već je 2013. godine uhićen u Lisabonu nakon što je četiri dana bježao od talijanskog zatvora. Tada je u problemu bio zbog iznuđivanja novca, a policiji se predao plačući. Za ovo vrijeme bio je na uvjetnoj kazni, no nije pazio što radi.

Nina i Fabrizio u braku su bili šest godina i u njemu su dobili danas šestogodišnjeg sina Carlosa Marija. Par se rastao još 2007. godine, a njihova veza bila je začinjena brojnim svađama i skandalima. Zbog njegovih problema sa zakonom, pod istragom je neko vrijeme bila i sama Nina.

Bivša manekenka trenutačno uživa u vezi s Marijom Luigijem Favolosom koji je tijekom gostovanja u jednoj emisiji otkrio da je upravo Nina potaknula istragu o Coroninoj utaji poreza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:35