A I PHOTOSHOP JE POMOGAO

Nina Morić opet provocira golim fotografijama - sakrila se samo rukama i torbicom!

 Facebook Nina Morić / Facebook Nina Morić

Naša manekenka s talijanskom adresom, Nina Morić, posljednjih mjesec dana prilično provocira objavama na društvenim mrežama. Već su se i talijanski mediji raspisali i pitali što se to događa.

Tako je u subotu objavila fotografiju iz hotela Biffy u talijanskom gradu Ariano Irpino na kojoj je potpuno gola. Nina je samo rukama sakrila grudi, a međunožje Chanel torbicom.

Pretpostavljamo da se radi o profesionalnoj fotografiji i kampanji jer je osim svega slika očito dobrano uređena u Photoshopu.

Nešto ranije je iz istog hotela objavila fotografiju iz jacuzzija gdje se pokrila ručnikom, no do izražaja ipak dolaze njezine tetovaže, i iz kreveta hotelske sobe gdje je također gola.

Nina je zaručena za talijanskog manekenka, Luigija Marija Favolosa. Prošle su se godine pojavile glasine o trudnoći, no Nina je sve demantirala preko društvenih rmeža iako je njezin 11 godina mlađi dragi komentirao da bi bio jako sretan i da ne može zamisliti bolju majku od Nine.

Nina je majka sina Carlosa kojeg je dobila u braku s Fabrizijom Coronom, a samo dva mjeseca u braku je bila s Massimilianom Dossijem.

Luigi je nedavno Nini pravio društvo u Hrvatskoj kad je manekenka stigla u Split na modnu reviju gdje je nosila vjenčanicu od 90 tisuća kuna na 3. Međunarodnom sajmu vjenčanja.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 09:41