PRIVATNI DETALJI

Nives Celzijus: ‘Na Instagramu gledam putene žene, a moj očuh ima novog Dina za mene. Možda mi tetovaža opet posluži...‘

‘Ne znam je li to cilj roditeljstva, ali ja se zaista mogu pohvaliti da su mi moja kći i moja sestra najbolje frendice‘, otkrila je domaća zvijezda

Nives Celzijus

 Instagram/Nives Celsius/

U mladosti je bila žrtva vršnjačkog nasilja, a zahvaljujući tome Nives Celzijus svoju djecu uči da prihvaćaju različitosti. "Meni je oduvijek bio cilj da budu mentalno stabilni, tolerantni, da respektiraju različitosti, da imaju tu neku kvalitetnu dozu poniznosti, da su empatični", kazala je domaća zvijezda za In magazin.

"Ne znam je li to cilj roditeljstva, ali ja se zaista mogu pohvaliti da su mi moja kći i moja sestra najbolje frendice. I ako mogu birati s kim ću negdje otputovati, i da znam da ću provesti najbolje moguće kvalitetno vrijeme, to su one", dodala je. Ponekad zbog svoje karijere i izloženosti javnosti ljudi zaborave da je Celzijus majka.

Ipak, nije tajna da Celzijus svakom svojom objavom na Instagramu i profesionalnim angažmanom privlači pozornost. Tako se nedavno pohvalila novom tetovažom - prolistale grančice. Priznala je da tetovaža ne skriva nikakvu tajnu, već da joj je samo bila lijepa.

Otkrila je i da tetovažu koju je posvetila svom bivšem suprugu, Dini Drpiću, nije još uvijek uklonila. "Pa još je postojeća, nisam je uklonila. Gle, nikad ne znaš! Možda se pojavi neki Dino... Evo recimo moj očuh. Baš sam to nedavno spomenula Dinu Jelusiću, on je njegov veliki obožavatelj i jako bi htio da Dino i ja završimo skupa. Tako da nikad ne znaš, možda tetovaža posluži", kazala je Celzijus.

Inače, tetovaža je bila natpis na španjolskom, a u prijevodu znači: "Dinino vlasništvo." Za sada, koliko je poznato, Celzijus nije ni u čijem "vlasništvu", a otkrila je da muškarce na društvenim mrežama ni ne gleda. "Meni kad dođeš na Instagram i vidiš što meni izbacuje algoritam - to su samo putene žene! Putene žene, slatkiši, tetovaže i mačke, frajera niti jednog. Ja frajere ne gledam na Instagramu, ni na društvenim mrežama uopće, tako da volim žene s oblinama, volim puteno", dodala je domaća zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:18