NAJAVIO SPEKTAKL

Nucci progovorio o suradnji sa Severinom: ‘Kontroverzno, neočekivano, specifično…‘

‘Publika Vibe Music Festivala sigurno može očekivati najbolju energiju do sada i najbolji nastup‘ - najavljuje Nucci

Severina i Nucci - Metak

 Matea Smolčić Senčar/

Extra FM najavljuje nezaboravni spektakl, Vibe Music Festival, i u Split dovodi najpopularnije izvođače iz regije - Voyagea, Nuccija, Gazda Paju, Hennija, Zeru i Popova. Njihove pjesme zajedno imaju više od milijardu pregleda, a za svoje brojne obožavatelje pripremaju show za pamćenje - 22. rujna u Dvorani Gripe.

- Publika Vibe Music Festivala sigurno može očekivati najbolju energiju do sada i najbolji nastup. Mnogo smo se poboljšali od posljednjeg viđenja, i ja i Voyage - kao pojedinci i kao tandem, tako da sigurno najbolji nastup do sada što se tiče Splita - poručio je Nucci za Extra FM. Otkrio je i da kraju privodi novu pjesmu, koju će publici predstaviti upravo na Vibe Music Festivalu.

image

Nucci i Voyage

Screenshot/YouTube/

- Rekao bih jedna "nuccijevka", onaj zvuk po kojemu sam postao prepoznatljiv, samo malo "updatean" i u Splitu ćete je imati priliku premijerno čuti. To je pjesma u koju stvarno vjerujem - rekao je.

Prije samo dva mjeseca Nucci je objavio neočekivani duet sa Severinom – "Metak".

- Što se tiče suradnje sa Severinom, i ja i ona smo zadovoljni. Znao sam da to neće biti eksplozija na prvu, jer je dosta kontroverzno, neočekivano, specifično, uopće nitko nije očekivao našu suradnju, a kamo li takvu pjesmu, međutim kako vrijeme prolazi publika je sve više prihvaća - rekao je Nucci i dodao da je pjevaju na nastupima, a on je "prezadovoljan tom suradnjom i misli da je to pun pogodak i za njega i za nju".

Svima koji žele uživati u najpopularnijim stihovima u regiji, pun pogodak bit će odlazak na Vibe Music Festival. Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Eventima i putem sustava Eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 12:35