BIZARAN SLUČAJ

OSLOBAĐAJUĆA PRESUDA POSLIJE TRI GODINE SAPUNICE Čime je to Maja Šuput naljutila susjede i završila na sudu?

Maja Šuput
 Srđan Vrančić / CROPIX

Iako već godinama slovi za neprikosnovenu kraljicu vjenčanja, Maja Šuput upravo je zbog gaže na jednoj završila, ni više ni manje, nego na sudu.

Pjevačicu i njezin bend tužio je susjed, a poslije tri godine napokon je donesena presuda u Majinu korist.

INSTAGRAM

'Na jedno prekrasno vjenčanje oko 23 sata došla je policija s pritužbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utišati. To smo i napravili iako je svadba bila u normalim decibelima glasnoće, a susjeda tamo ni nema. Međutim, policija je bila uporna pa su ostali ispred sale do 2 sata. Tada su došli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim riječima, svadba je gotova', opisala je Šuput incident na društvenoj mreži.

Dodala je kako pjeva 17 godina i za nešto slično prije nije ni čula, a kamoli doživjela. Slučaj je završio na sudu, a Maja i njezin bend konačno su dobili oslobađajuću presudu.

'Policijski zapis zapravo je pomalo i komičan. U njemu stoji da je pjevačica putem mikrofona spojenog na pojačalo pjevala više svojih pjesama različitog sadržaja, ali presuda je pravedna i poštena, zaključila je Šuput.

Nada se, napisala je za kraj, kako policija više nikad nijedan bend neće prekinuti u svirci koja mladencima znači sve na svijetu.

'I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne može spavati... Živjeli mladenci, živjeli muzičari', ironično je završila Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 16:20