UREDAN I ORGANIZIRAN

‘Pa ovo je raj za oči!‘: Marko Grubnić iznenadio svojim ogromnim ‘walk-in‘ ormarom

Jednu je pratiteljicu izričito interesiralo ‘što s radi s tolikom garderobom‘

Marko Grubnić

 Screenshot/instagram/

Poznati modni stilist Marko Grubnić dao je pratiteljima uvid u svoj veliki, raskošni ormar.

Naime, Grubnić je posložio odjeću i snimio video kojim je pokazao koliko je uredan, a kadrovi njegovog ogromnog ormara očarali su pratitelje u komentarima. Njegovi se pratitelji nisu mogli nadiviti urednosti i organiziranosti njegovog ormara, a neki su čak nazvali uprizoreni "walk-in" ormar "rajem za oči".

Uz brojne košulje, brendirane majice i veliko ogledalo, ovaj raj za svakog ljubitelja mode krase i biljke. U kadrovima je pokazao zavidnu kolekciju odijela, košulja i brendiranih majici, cipela te sunčanih naočala.

Iako je vrlo aktivan na društvenim mrežama, Marko rijetko pokazuje svoj ormar, a jednu je pratiteljicu izričito interesiralo "što radi s tolikom garderobom".

- Znam da ste javna ličnost i nije dobro pojaviti se dva puta u istom, ali kuda s tim recimo kad "iznosate"? - upitala je u komentarima.

Josip Piteša joj je odgovorio kako Grubnić "često ponavlja i reciklira ormar", tako da nije od onih koji jednom nešto odijene i više nikada.

image

Marko Grubnić

Screenshot/instagram/

Što se tiče posljednjeg izdanja kojim je počastio svoje obožavatelje na društvenim mrežama, ovaj 41-godišnji modni stilist i kritičar je u svom prostranom ormaru odjenuo Tagliatore sako, majicu brenda Dolce & Gabbana, Corneliani hlače te otmjene Santoni cipele koje je upario s torbom s potpisom Toma Forda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 10:09