SVAĐA NA TWITTERU

Popularni pjevač brutalno izvrijeđao Jadranku Kosor: ‘To nije žena, to je ratni huškač i fašista‘

‘Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane s... po Twitteru, baš ste nebitni‘, poručio je Jadranki Kosor

Jadranka Kosor

 Livio Andrijic/Cropix

Nerijetko se dobrano zahukta na društvenim mrežama. Uvijek se nađe netko tko na tvoju jednu dobaci dvije, pa kao i u životu - sukob bukne kad mu se najmanje nadaš.

Tako je Crnogorski pjevač Vlado Georgiev napao, a bome i izvrijeđao našu bivšu premijerku Jadranku Kosor, koja je inače jako aktivna na "X", donedavnom Twitteru.

- Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto - napisala je Kosor, na što je odmah reagirao spomenuti pjevač.

- Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane s... po tviteru, baš ste nebitni - baš tako je napisao Gregoriev, koji inače pjeva ljubavne pjesme, pa nedostatak nježnosti u komunikaciji nikome nije bio jasan. Kosor mu, naravno, nije ostala dužna, ali i pjevač je nastavio, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Jadranka Kosor je jedna radioktivna ksenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga napala Jakova Milatovića i našu CG, prije toga nebrojeno puta Srbiju - napisao je.

- To nije žena, to je ratni huškač i fašista - dodao je, kao da mu ono od ranije nije bilo dovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 23:16