VELIKI LJUBITELJ ŽIVOTINJA

Prepoznajete li klinca na slici? Danas je jedan od najpoznatijih hrvatskih TV voditelja

 Antun Ponoš / Facebook

Jedan od najpoznatijih TV voditelja i sigurno najpoznatiji ljubitelj životinja, Antun Ponoš, koji već gotovo 26 godina vodi i uređuje emisiju Kućni ljubimci, objavio je povodom svog 52. rođendana fotografiju iz djetinjstva.

‘Dragi prijatelji, hvala vam na čestitkama. Odgovorit ću na poruke čim stignem. Montiram emisiju pa ne stižem! Evo jedne fotke iz mojih mladih dana. Antun’, napisao je fanovima na Facebooku.

Ponoš je nedavno ponovno dobio termin za prikazivanje svoje emisije na HTV-u subotom ujutro.

‘Drago mi je što se emisija vraća u program jer je to projekt koji traje gotovo 26 godina. Cijenim što nova urednička struktura na Hrvatskoj radioteleviziji prepoznaje moj rad, a zahvaljujem i mnogobrojnim gledateljima koji su dali podršku emisiji i tražili njezin povratak na Hrvatsku televiziju. Nastojat ćemo i dalje zajedno pomagati kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima’, rekao je tim povodom.

Kroz emisiju Kućni ljubimci prošlo je više od 40 tisuća gostiju, a zbrinuto je oko 100 tisuća kućnih ljubimaca. Uz emisiju su odrasle mnoge generacije gledatelja, a dosad je emitirano više od 1300 emisija. Antunu Ponošu želimo sretan rođendan!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:36