‘IZMEĐU DVA DOKTORA‘

Prepoznajete li ovu preslatku djevojčicu? Djed joj je bio poznati političar, a nju domaća javnost obožava

U opisu objave je podijelila zanimljive informacije o osobama s kojima dijeli kadar

Uspomena iz djetinjstva

 Instagram/screenshot/

Poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović jutros je na Instagramu podijelila slatku fotografiju iz djetinjstva, a u opisu objave je podijelila zanimljive informacije o osobama s kojima dijeli kadar.

- Između dva doktora; dr. sc. Pavela Gregorića, mojeg bratića, i dr. Paje Gregorića, našeg djeda. Demonstracija osnovnih principa aerodinamike kao čestitka bratiću za ročkas! - napisala je glumica ispod crno-bijele fotografije, a već je i ranije u nekim intervjuima spominjala svog djeda kao "vrlo bitnu figuru" u njenom životu.

Spomenuti dr. Pavle Gregorić, Bojanin i Pavelov djed, bio je poznati jugoslavenski političar, diplomat i liječnik. Prema poznatim informacijama, za izuzetne zasluge u revolucionarnom radu u socijalističkoj revoluciji i izgradnji zemlje odlikovan je nizom najviših odlikovanja, odnosno, ordena.

image

Bojana Gregorić Vejzović

Vedran Peteh/Cropix

Podsjetimo, glumica se nedavno oglasila na društvenim mrežama i podijelila kako trenutno prolazi kroz teško životno razdoblje.

- Iza mene su dva teška tjedna. Diskurs ‘izazovno‘ mi poprilično ide na živce jer izazovno je popeti se na Mount Everest, izazovno je naučiti svirati klavir…. a za neke situacije imamo pravo reći teško je, baš mi je teško! - započela je glumica.

- Nisam od onih koje će o detaljima, ovo je mjesto na kojem pokušavam dodati malo ‘boje‘ i veselja jer svi nosimo svoje rane. Hvala što ste tu još uvijek i kada mene ‘oboji siva‘, kada se isključim, hiberniram na auto pilotu svakodnevice uz najuži krug mojih ljudi! Šahovsko polje na kojem ćemo stajati nakon poteza u života ne možemo predvidjeti, već se nadati najboljem! Danas je sunce, sve će biti u redu, i vratit će se opet sve palete boja - poručila je, a u komentarima dobila puno poruka podrške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:34