RAZLAZ GODINE

Prvi komentar Igora Kojića na razvod sa Severinom o kojem bruji cijela regija: ‘Sve je rečeno...‘

Šestogodišnji brak Severine i Igora Kojića službeno je okončan u četvrtak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu
Severina i Igor Kojić
 Vojko Basic/Cropix

Ono o čemu se pričalo proteklih godinu dana sada je i službeno - splitska pjevačica Severina (49) razvela se od 16 godina mlađeg nogometnog menadžera Igora Kojića, inače sina srpske folk zvijezde Dragana Kojića Kebe.

Igor je danas na Instagramu podijelio fotografiju svoje sjene u travi, koja podsjeća na stav pjevača Freddieja Mercuryja jer ima jednu ruku podignutu u zrak baš kao što je to često činio pokojni frontmen rock grupe Queen u spotovima i na nastupima, piše Slobodna Dalmacija.

Tijekom dana uspjeli smo doći do Kojića koji nam je kratko napisao: 'Sve je rečeno, hvala na razumijevanju.'

Njegov šestogodišnji brak sa Severinom službeno je sporazumno završio u četvrtak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u Palači pravde.

image
Igor Kojić i Severina
Tom Dubravec/Cropix

- Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti - rekla je Severina za Jutarnji list.

O njihovom je razvodu odlučivala sutkinja Tea Golub, koja je u studenom 2019. godine dodijelila na skrb Milanu Popoviću njihovog sina Aleksandra.

image
Igor Kojić i Severina
Pedja Milosavljevic/Cropix

- Naš je razvod sporazuman, kao i sporazum o životu na različitim adresama. Potpisali smo zajedno, zajednički odvjetnik predao je papire sudu i nemam što dodati. Osim što nisam imao pojma da bi sudovi mogli biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je bila zadužena za skrbništvo, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod - poručila je medijima Severina preko svog PR tima.

Igor je izbrisao i sve slike s njom, dok pjevačica posljednjih godinu dana nije objavila nijednu fotografiju sa sada već bivšim suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:28