TEŠKA ODLUKA

RAZVODI SE NAJPOZNATIJI HRVATSKI REALITY PAR Ivana i Dino nakon 10 godina braka kreću svaki svojim putom: 'Nismo uspjeli, voljet ću ga cijeli život'

 
Ivana Paris i Dino Bubičić
 Tea Cimaš / CROPIX

Jedan od najpoznatijih hrvatskih reality parova, bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Paris i bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić, razvodi se nakon gotovo deset godina braka. Potvrdila je to Ivana za INmagazin NoveTV.

- Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu - rekla je Ivana. Par, koji je u listopadu ove godine trebao proslaviti desetu godišnjicu braka, ima dvoje djece - devetogodišnjeg Leonida i troipolgodišnjeg Noela. Papire za razvod predali su prije mjesec dana, piše Dnevnik.hr.

- Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz ove Lijepe Naše. Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide - otkrila je bivša misica i manekenka.

Dino je početkom godine iselio iz zajedničkog stana u Rijeci i Ivana kaže da se sad iznova uči biti sama u svakodnevici. Par je ostao u dobrim odnosima.

Pula, 051110.
Vjencanje bivse misice Ivane Paris i bivseg mistera Dina Bubicica u Puli. Svadbeno slavlje nastavit ce se u Domu hrvatskih branitelja. 
Na fotografiji: fotografiranje prije vjencanja na Pulskom forumu. 
Foto: Srecko Niketic / CROPIX
Srećko Niketić / CROPIX
Vjenčanje Ivane Paris i Dina Bubičića

- Ako su Leonid ili Noel sa mnom, a hoće tati ili zvati tatu, mogu kad god hoće. Jesmo sudski kao što se mora, ali dajemo njima na odabir. S Leonidom smo pričali, njemu je već skoro 9, koliko se s njime da, ali Noelić je još mali… Voljeti nekog kao što sam voljela njega i kao što ću njega voljeti čitav život na neki način, ne vjerujem da ću moći ikoga. On je otac moje djece i koliko god on sad u ljubavnom smislu bio daleko od mene, on je uvijek čovjek koji će biti na prvom mjestu ovdje, da se ne lažemo - priznala je za INmagazin Ivana koja danas radi kao menadžerica u dentalno-estetskom centru u Opatiji i povremeno nosi revije.

Ivana i Dino zaljubili su se u showu Nove TV ‘Farma’ i premda su mnogi mislili da je njihova veza samo dobar marketinški trik, vjenčali su se 5. studenoga 2010. i pred 160 uzvanika pokazali da su sretniji nego ikad. Nažalost, ljubav nije potrajala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 06:24