ŠOPING ZA NOĆ VJEŠTICA

RENATA SOPEK ZAIGRALA SE S PRIJATELJICAMA U SVLAČIONICI Isprobavale su seksi kostimiće, voditeljica odabrala leoparda: 'Mi smo spremne!'

 
 Instagram

Dok neki proklinju dan kada je trend zaživio i kod nas, ima i onih koji se za Noć vještica pripremaju danima unaprijed. Svi oni kojima tradicionalne maškare u veljači ne zadovoljavaju potrebe godišnjeg maskiranja, imaju priliku u noći 31. studenog pokazati svu svoju maštu i osvanuti u provokativnom kostimu.

Da nedjeljni šoping ne bi ostao samo to, pobrinula se Renata Sopek s prijateljicama. Cure su ugrabile priliku za isprobavanje otkačenih kostima u H&M-u, a svoju su 'svlačionsku igru' zabilježile i objavile na društvenim mrežama.

Renata se odlučila za kostim seksi leopardice, a utegnuto izdanje s maskom i ušima oduševilo je njene pratitelje. Look je upotpunila bež čizmama na petu, a fotografiju objavila na svome Instagramu, piše Slobodna Dalmacija. Uz fotografiju je dodala hashtagove 'vrijeme je za tulum', 'spremne smo', 'raspoložene za halloween', 'tko može bolje'....

#sundayfun #halloweenmood #weareready #beatthis #partytime @hm

A post shared by Renata Sopek ULTRAFIT PORTAL (@renatasopek) on

'Prava mačka', Renata je svoj odabir podijelila s obožavateljima, a iz fotografije je jasno da su cure spremne za ludi provod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:12