FANOVI ODUŠEVLJENI

Romantični Dino Rađa razmjenjivao nježnosti sa svojom Viktorijom na koncertu Doris Dragović: ‘Triba li šta napisat?‘

Dino i Viktorija dobro su se zabavljali u nedjelju na koncertu glazbene dive Doris Dragović

Dino i Viktorija Rađa

 Instagram/dinoradja_official/

Mnoge su raznježila dva koncerta Doris Dragović u Areni Zagreb ovog vikenda, a bivši košarkaš Dino Rađa (56) i njegova supruga Viktorija Đonlić Rađa (46) raznježili su pratitelje na Instagramu. Romantični Dino objavio je fotografiju iz publike sa suprugom koju grli na sinoćnjem koncertu, a ona ‘puca‘ od smijeha.

„Triba li šta napisat??“, stoji u opisu fotografije, a Viktorija mu je odgovorila.

„Ne triba“, uz crveno srce.

Pratitelji su pisali oduševljene komentare parom koji je rekao sudbonosno „da“ davne 2001. godine.

„Moj najdraži par“, „Volim!“, „Predivni ste“, „Ljubav i srića u zraku“, glasili su samo neki od komentara.

Osim ove romantične fotografije s koncerta, pohvalili su se kako uživaju na koncertu. Viktorija je podijelila atmosferu dok je Doris pjevala „Jedini“, „Ni riči“ i „Sve šta se moglo“.

„Jedina… Vječna… Doris Dragović“, napisala je Viktorija.

image

Viktorija Rađa na koncertu Doris Dragović

Screenshot/instagram/viktorija.radja/

Podsjećamo, Dino i Viktorija imaju dva sina Roka i Duju. Slove za jedan od najdugovječnijih parova sa scene i mnogima su simbol prave ljubavi. Upoznali su se 1995. godine preko zajedničkog prijatelja Tonija Kukoča kad je Viktorija već bila Miss Dalmacije i krenula u glazbene vode s menadžerom Zoranom Škugorom. Dino je prije Viktorije bio u braku s košarkašicom Željanom s kojom ima sina.

Jednom prilikom je Viktorija za IN Magazin objasnila kako je izgledalo njihovo vjenčanje.

„Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli ‘e znate što ima novo, mi se vjenčali‘,“ rekla je tada.

Kumovi na vjenčanju bili su im pjevač Petar Grašo i Viktorijina prijateljica Maja Batarelo. Dino je bio kum Graši na vjenčanju s Hanom Huljić. Dinu i Petra osim kumstva vežu i glazbene vode jer su zajedno snimili pjesmu „Nisan više ja sa njon“ 1997. koja se nalazi na Grašinom prvom albumu „Mjesec iznad oblaka“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 04:44