BORIS HORVAT

Shrvani Massimov suradnik i prijatelj u suzama: ‘Još u utorak smo razgovarali, osjećao se dobro...‘

Massimo i Boris Horvat, šef Aquarius recordsa, bili su ‘u korak‘ više od dvadeset godina. I poslovno i prijateljski

Massimo Savić

 Biljana Blivajs/Cropix/Cropix

Nažalost, s dijagnozom s kojom smo se suočili neposredno prije koncerta u zagrebačkoj Areni bili smo svjesni da je situacija vrlo ozbiljna, no da ćemo ostati tako na brzinu bez našeg Massima nismo niti pomišljali, ispričao nam je shrvani Boris Horvat, vlasnik i direktor Aquarius recordsa koji je s poznatim glazbenikom imao puno jači odnos od onog poslovnog.

Bili su ‘u korak‘ više od dvadeset godina i poslovno i prijateljski pa kroz suze dodaje kako mu je jedina utjeha da se prestao mučiti. Bili su kao obitelj. I on i cijela ekipa Aquariusa.

- Još smo u utorak razgovarali, planirali što i kako dalje. Bio je pozitivan, žarko je želio 30. prosinca sa svojim bendom otputovati u Dubrovnik na dogovoreni koncert. Vjerovao je da može. I nakon terapija je vježbao glas, pjevao. Taman mu je završio prvi krug liječenja i uistinu se osjećao dobro - kaže Boris Horvat suočen s činjenicom da mu se zdravlje urušilo u 24 sata nakon što je dobio bakteriju.

- Nevjerojatno jest koliko mu je koncert u Areni dao snagu da se na jedan dobar način suoči sa zastrašujućom dijagnozom. Svirka ga je ‘hranila‘ da ide dalje. Baš onako kako su njegove cure rekle, da se herojski bori s bolešću, ispričao nam je Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:36