NASTUP VELIKE ZVIJEZDE

ŠIBENIK I MIŠO DISALI KAO JEDNO Legendarni pjevač održao koncert pred sugrađanima povodom dana grada: 'To što Šibenik ima, nema nitko na svijetu'

 Nikša Stipaničev / Hanza Media

Povodom dana grada Šibenika u Dolcu je u četvrtak navečer održan koncert Mate Miše Kovača.

- Naravno da sam ponosan što sam Šibenčanin. Prošao sam cijeli svijet, ali ne postoji grad na svijetu koji je ljepši od Šibenika. Taj pogled prema Martinskoj, Jadriji i dalje prema Skradinu nema nitko na svijetu i zato bi volio da se mlade generacije stalno bore za svoj grad jer Šibenik je 950 godina hrvatski – istaknuo je Mišo uoči koncerta u razgovoru za Radio Šibenik, kako je prenio portal Šibenik IN.

Nije se propustio osvrnuti ni na nogomet pa je HNK Šibeniku prognozirao brzi ulazak u prvu ligu.

- Šibenik je uvik prvi. Sad je HNK Šibenik u drugoj ligi, ali ući će brzo opet u prvu i opet će biti prvi – kazao je.

Ispričao je potom i jednu anegdotu o svom ocu Jakovu.

- Moj ćaća mi je da jednu lekciju kada smo jednom šetali Poljanom. Ja san taman bio pobijedio na splitskom festivalu. Šetali smo tako preko Poljane, a prema nama je išao jedan čovjek, onako cili pofarban u bilo. Moj ćaća mu je skinija šešir, a ja san pita zašto je to napravija. On mi je reka 'Mišo upamti, to ti je najbolji pitur u Šibeniku i zato san mu skinija šešir' – ispričao je Mišo.

- Drago mi je, normalno da mi je drago što nastupam u Šibeniku. To je 950 godina grada, ej, čekaj malo – zaključio je legendarni Mišo Kovač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 22:20