VELIKA PROSLAVA

Sin Luke Modrića slavi 13. rođendan, ponosni otac se pohvalio na Instagramu: ‘Ništa bez nogometa!‘

„Sretan rođendan mom velikom dečku! Volim te puno!” napisao je Luka na engleskom jeziku, a pratitelji su se pridružili čestitkama

Luka Modrić i sin Ivano

 /Instagram/Luka Modrić

Nogometaš Luka Modrić podijelio je na Instagramu sa svojih 30,9 milijuna pratitelja proslavu 13. rođendana svog sina Ivana. Proslava je bila, naravno, u nogometnoj temi. Na prvoj fotografiji objave Luka grli svog sina Ivana dok stoje iza plavog broja 13. Iza njih se može vidjeti Zlatna lopta (Ballon d’Or) koju je Luka osvojio 2018. za najboljeg igrača sezone.

S desne strane je pehar UEFA Champion League koji je Luka s Real Madridom osvojio pet puta. U pozadini su grafike i baloni u plavim tonovima. Na drugoj fotografiji je cijela obitelj, uz Luku i Ivana, na fotografiji je supruga Vanja i dvije kćeri Ema i Sofija uz tortu na nogometnu temu. Na posljednjoj fotografiji je Ivano uz rođendansku tortu.

„Sretan rođendan mom velikom dečku! Volim te puno!” napisao je Luka na engleskom jeziku, a pratitelji i kolege nogometaši pridružili su se čestitkama. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić reagirao je u komentaru s dva smajlića koji umjesto očiju imaju srca.

„Sretan rođendan Ivano”, napisao je nogometaš Marcelo Vieira koji trenutno igra za Fluminense Football Club.

Prema Lukinim objavama na društvenim mrežama, jasno je da su mu obitelj i nogomet dvije najvažnije stvari u životu, iako su puno češće nogometne objave, nerijetko dijeli fotografije sa svojom obitelji i opisuje koliko mu znače.

Rođendane i svojih dvaju kćerki Luka je obilježio Instagram objavama.

Krajem travnja 10. rođendan imala je kćer Ema.

„Deset je poseban broj baš kao što si i ti”, napisao je nogometaš čiji dres je desetka.

Početkom listopada 5. rođendan slavila je Sofia: „Sretan rođendan mojoj princezi”, napisao je nogometaš uz obiteljsku fotografiju.

Podsjećamo, kapetan hrvatske reprezentacije i njegova supruga upoznali su se kada je Luka bio igrač Dinama, a Vanja je bila zaposlena u agenciji za nekretnine. Par se vjenčao 2006. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:48