DOBRA ZABAVA

Snježana Schillinger pokazala sjajni dekolte okružena golišavim Djedicama, majmunima i mužem: ‘Franc, kupi mi zadnjeg‘

U šljokičastoj dugoj, uskoj haljini koja je istaknula njezine obline i raskošni dekolte, Snježana je uživala na božićnoj zabavi

Snježana Mehun Schillinger

 Instagram/Snježana Schillinger

Poduzetnica Snježana Mehun Schillinger pohvalila se na svom Instagram profilu fotografijama na kojima su joj brojne pratiteljice zavidjele. U šljokičastoj dugoj, uskoj haljini koja je istaknula njezine obline i raskošni dekolte, Snježana je uživala na božićnoj zabavi u društvu golišavih ‘djedica‘ te u društvu svog supruga Franza Schillingera.

Okružena nabildanim muškarcima s božićnim kapicama na glavi i bijelim, simpatičnim plišanim majmunima koji krase stolac na kojem je sjedila u krilu svog supruga, Snježana je izgledala kao da se jako dobro zabavlja, a svojom je pojavom privlačila pozornost okupljenih.

Golišavi momci i simpatični majmunčići svidjeli su se i njezinim pratiteljima na Instagramu.

"Franc, kupi mi ovog sa zadnje slike", našalila se jedna pratiteljica, a Snježana joj je odmah odgovorila: "Mislim da se ne bi usrećili baš s njim."

"I ja mislim, jer da je ‘opasan‘ za žene, ne bi Franci pustio tako blizu tebe", odgovorila joj je pratiteljica.

"Dobri Djeda Mrazovi", "Wauuu, prekrasna haljina", "Predivna! Nestvarna si, draga" - glasili su neki od komentara na njezine fotografije, no bilo je i onih kojima se viđeno nije baš svidjelo.

"Primitivnost i kičeraj... Pravi Balkanci", glasio je komentar jednog pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:22