'DANAS SAMO PRIRODNO'

ŠTO SE DOGODILO S NJEZINOM PREDIVNOM CRVENOM KOSOM? Hrvatska glumica i pjevačica iznenadila obožavatelje fotografijom na kojoj je neprepoznatljiva

Vanda Winter
 Vanda Winter / INSTAGRAM

Kazališna i televizijska glumica Vanda Winter jutros je iznenadila fanove na Instagramu objavom fotografije uz koju je napisala 'Danas samo prirodno', na kojoj je zabilježila kako izgledaju pripreme za novu ulogu, piše Slobodna Dalmacija.

Iako ova crvenokosa glumica, poznata i po zavidnim vokalnim sposobnostima, trenutno čuva trudnoću, ipak ne odustaje tako lako od kamera i 'daski koje život znače'.

Zagreb, 161216. 
Trudna pjevacica Vanda Winter.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX

Aktivni rad obilježio joj je većinu godine pa je tako imala premijeru predstave ‘Mimi’ u HNK, ali i različite predstave u matičnom kazalištu Komedija, u produkciji kojeg je nastao i mjuzikl ‘Mamma Mia!’ koji je u godinu dana prikazan preko stotinu puta.

U nedavnom razgovoru za Story također je istaknula i hrvatska i inozemna gostovanja s kazalištem Planet Art te predstavom ‘Plemena’ nastalom u koprodukciji s teatrom Exit, no godinu joj je obilježio i početak bračnog života s nogometašem Ivanom Parlovom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 11:41