BLERTA I LEONIE

Svi pričaju o curi i mami novog Hajdukova pojačanja: Gospođa Dajaku oduševila navijače emotivnom porukom

Sudeći po objavama na društvenim mrežama obitelj Dajaku je često ljetovala u Hrvatskoj

Blerta Dajaku, Luka Dajaku i djevojka Leonie

 Instagram/Hajduk.hr

Leon Dajaku jučer je potpisao ugovor s Hajdukom do ljeta 2027. godine, a nosit će dres s brojem 22. Dajaku je rođen u Njemačkoj, ponikao je u Stuttgartovoj akademiji nogometa odakle je prešao u Bayern.

Prošlu godinu igrao je za Sunderland, a drugu polovicu sezone proveo je na posudbi u švicarskom prvoligašu St. Gallenu, piše Slobodna Dalmacija.

Povodom njegovog transfera u Hajduk na Instagramu se oglasila njegova majka Blerta.

- Dragi Leone, u Hrvatskoj kreće novo poglavlje tvog života. Neka ti Bog omogući sve najbolje, neka si zdrav i sretan. Volimo te, tvoja obitelj - poruka je njegove majke Blerte.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama obitelj Dajaku je često ljetovala u Hrvatskoj.

- Uživajte u malim stvarima u životu, jednog dana ćete se osvrnuti i shvatiti da su to bile velike stvari, piše u jednoj od objava.

22-godišnji krilni napadač potpisao je s Bijelima ugovor do ljeta 2027. godine, a svi u Dalmaciji se nadaju kako će tamo dugo zadržati. Splitom i novim klubom zadovoljna je i njegova prelijepa djevojka Leonie, a mnogi su primijetili da su djevojka i mama vrlo slične.

"Stigli smo u Hrvatsku i sretni smo što smo tu. Hajduk živi vječno!", napisala je Leonie na Instagramu i pružila podršku svome dragome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2024 02:52