NOVA FAZA ROMANSE?

TAJNI SASTANAK U ZAGREBAČKOM RESTORANU Anita Dujić i Ivan Herceg snimljeni u ugodnoj atmosferi na ručku, znači li to pomirenje?

 Instagram

Premda se činilo da je par koji je vezu započeo početkom prošle godine s vremenom sve zaljubljeniji, Ivan Herceg i Anita Dujić prekinuli su polovicom kolovoza svoju romansu, i to nakon što su proslavili godišnjicu veze.

Odonda ih nitko nije vidio zajedno, sve do jučer. Kako ekskluzivno donosi tportal.hr, glumac i manekenka i dekoraterka setova snimljeni su na ručku.

Par se sastao u jednom zagrebačkom restoranu, a ručak koji je potrajao nešto duže od sat vremena, začinili su osmijesima.

Jesu li Herceg i Dujić nakon dva mjeseca ipak ponovno pronašli zajednički jezik ili se radi o tek prijateljskom susretu, nije jasno.

Lijepa Trogiranka je u kineski restoran u centru Zagreba stigla desetak minuta prije glumca, a nakon ručka svatko je krenuo svojim putem. Ivan je Anitu otpratio do njezina automobila, a ona je iste večeri viđena na Zagrebačkom velesajmu gdje je nazočila modnoj reviji Elfsa, piše tportal.hr gdje možete pogledati fotografije.

Par je ljeto provodio u Dubrovniku, Crnoj Gori i Ninu da bi početkom kolovoza neočekivano odlučili prekinuti svoju vezu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:12