ODAO IH LAJK

Tara Thaller i Mateo Cenić izignorirali njezinog bivšeg muža: Gledatelji primijetili jedan detalj u vezi TLZP-a

Tara i njezin partner Mateo Cvenić lajkali su na društvenim mrežama neke od natjecatelja u showu, ali ne i Farisa

Tara Thaller i Mateo Cvenić

 Instagram/ Tara Thaller/

U novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" nastupio je Faris Pinjo prerušen u Doris Dragović izvodeći pjesmu "Petak". Faris je zabavio žiri i publiku pa dobio pozitivne komentare. Iako je nasmijao gledatelje, jedan im detalj ipak nije mogao promaknuti.

Gledateljima se čini da popularni show također prate Tara Thaller, inače bivša Farisova supruga, i njezin sadašnji partner, plesač Mateo Cvenić. Naime, Tara i Mateo lajkali su na društvenim mrežama neke od natjecatelja u showu, ali ne i Farisa. Glumica je svoj lajk dala kolegici Mariji Kolb te Lucianu Plazibatu, dok se Mateu svidio, osim Plazibata, i glazbenik ToMa.

image

Mateo prati show Tvoje lice zvuči poznato

Instagram Screenshot/Tlzphr/
image

Tara prati show Tvoje lice zvuči poznato

Instagram Screenshot/Tlzphr/

Uz njih, u showu svoju sposobnost imitacije pokazali su i Alen Bičević, Antonija Šola, Mia Negovetić te Antonia Dora Pleško. Inače, Tara i Faris upoznali su se na Akademiji dramskih umjetnosti u Sarajevu, a svoju su ljubav potvrdili 2021. intimnim vjenčanjem u Zagrebu.

U braku su bili godinu i pol, a prošlo su se ljeto rastali. Od tada je Tara u sretnoj vezi s Mateom, a Farisa su u međuvremenu u medijima počeli povezivati s glumicom Anom Uršulom Najev. Obje su se glumice u subotu našle na "Disco Symphony Fever" u Lisinskom, gdje su nastupale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 10:50