SAMOZATJANI FILIP

Tko je partner Lane Jurčević s kojim je nakon 6 godina veze dobila dijete?

Filip Kratofil podrška je pjevačici u svemu, i privatno i poslovno

Lana Jurčević i FIlip Kartofil

 /Instagram/ Lana Jurčević

Naša pjevačica Lana Jurčević obradovala je svoje obožavatelje kada je otkrila da je u 39. godini trudna. Danas je rodila, a ime i spol djeteta još uvijek nisu poznati. Ipak, jedno je sigurno, ljubavi ne nedostaje. Sudeći po reakciji Lanina partnera, Filipa Kratofila, kada je saznao da je pjevačica trudna, ne sumnjamo u sreću nakon današnje vijesti.

Tko je partner Lane Jurčević?

Pjevačica je uspješno sakrivala tko je njezin partner od očiju javnosti, iako je možda razlog tomu taj što Filip ne voli medijsku pažnju. Ipak, neke informacije na Laninom Instagramu možemo dobiti. Lana i Filip skupa su već 6 godina, a osim privatne sfere, dijele i poslovnu.

Naime, Lanin je partner od 2018. godine direktor tvrtke La piel. Tako je pjevačica zadužena za kreativni dio, a Filip za onaj financijski. Njegovi su roditelji vlasnici popularnog restorana na Sljemenu pa je Filip iz prve ruke mogao učiti o poduzetničkim vještinama.

"Ja sam grozna za financije. Znači, meni da date nešto da računam, preračunavam - ja bih već 20 puta bila u teškom bankrotu. Što se tiče kreative i tog stvaralačkog dijela i koncepta, točno znam koji sastojak, gdje, u kojoj količini, kako i na koji način", rekla je Lana za RTL Exkluziv. Samozatajni partner bavi se digitalnim marketingom i, ono što je najvažnije, podrška je pjevačici u svemu.

"Mene trpit‘ nije lako, on je čovjek koji kad sam ja najnervoznija uspije me nasmijati, resetira me momentalno", prenio je Jutarnji list u svibnju ove godine. Tada je pjevačica priznala da nikada nije bila od onih curica koja je sanjala da se uda, ali da bi htjela postati majka.

Blizanački ukus

Filip ima brata blizanca, Antonia, koji, čini se, ima sličan ukus kada su djevojke u pitanju kao i njegov brat. Naime, Antonio ljubi također domaću pjevačicu Jelenu Žnidarić, poznatiju kao Zsa Zsa, prenosi Showbuzz.

Ni taj par svoju intimu ne dijeli na društvenim mrežama pa im je i to zajedničko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:36