KRITERIJI SU SE PROMIJENILI

TRENUTAČNO JE SAMA, ALI VOLJELA BI DA SE TAJ STATUS PROMIJENI Fani Čapalija otkrila koja su dva poznata Hrvata za nju savršeni muškarci

 CROPIX

Fani Čapalija bivša je misica koja je Hrvatsku na svjetskom natjecanju predstavljala još 1993. godine. Iako su joj mnogi predviđali uspješnu karijeru, ona je manekenstvo napustila zbog ljubavi, a danas živi životom daleko od očiju javnosti.

No na nagovor prijateljice Monike Sablić snimila je kampanju za mini božićnu kolekciju ove splitske dizajnerice. Fani, koja trenutačno nema posao, nakon snimanja je priznala da bi se voljela vratiti modnoj industriji, piše Slobodna Dalmacija.

- Svjesna sam da više nisam tako mlada, ali mislim da još puno toga mogu pokazati. Što se tiče njezinog ljubavnog života - kaže da ga nema.

- Ljubavni život ne postoji, ali voljela bih da se status promijeni. Danas totalno drugačije gledam na ljubav, kriteriji su se promijenili, samo jedno je ostalo isto: ljubav i privatni život su mi uvijek bili na prvom mjestu - rekla je Fani za Slobodnu.

Kod muškaraca je može osvojiti duhovitost, a otkrila je i koja su dva poznata muškarca koja joj se čine kao da bi mogla ispuniti njezine kriterije.

- Prvi koji mi padaju na pamet, a imaju te kvalitete su Mario Petreković i Goran Ivanišević - kaže.

Najveća želja joj je bila da postane majka, a u budućnosti joj je najbitnije da bude zdrava i sretna.

Split, 180412.
Bivsa miss hrvatske Fani Capalija pozira u kreaciji modne kuce MAK u City centru Split.
Foto: Tom Dubravec /  CROPIX
CROPIX

Split, 180412.
Bivsa miss hrvatske Fani Capalija pozira u kreaciji modne kuce MAK u City centru Split.
Foto: Tom Dubravec /  CROPIX
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:23