USUSRET EUROSONGU

U nedjelju okrenite na središnji Dnevnik HRT-a jer Let 3 premijerno predstavlja videospot za ‘Mamu ŠČ‘

- Ovim spotom se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način, kaže redatelj Jovanov Gonzo

Let 3

 Renato Branđolica za HRT

Dok Damir Martinović Mrle ogromnim čekićem na kojem piše ŠČ razbija maleni traktor, HRT nam najavljuje kako će u nedjeljnom središnjem Dnevniku biti premijerno prikazan videospot za pjesmu ‘Mama ŠČ‘ s kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu.

Pripreme za nastup u Liverpoolu u punom su jeku, a pjesma ‘Mama ŠČ’ dobila je i pripadajuće video izdanje, iza kojeg stoji poznati redatelj Radislav Jovanov Gonzo, kojemu je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

- Ovim spotom se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su Let 3 jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga - kaže Gonzo.

Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice.

- Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov - Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak - kaže Zoran Prodanović Prlja.

Let 3 i njihova ‘Mama ŠČ’ zasjeli su na sam vrh trendinga na YouTubeu gdje i dalje čvrsto drže drugu poziciju. Let 3 je preuzeo i radijski eter, a na nacionalnoj HR Top 40 listi već su 4 tjedna na broju #1, dok ih se uvjerljivo sluša i na svim streaming platformama gdje su zauzeli visoko šesto mjesto Billboard top ljestvice za Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:07