‘ZAŠTO MU BRANI‘

U rat Severine i svećenika uključila se i poznata liječnica, jednu stvar zamjera: ‘Ovo me uznemirilo‘

Petra Meštrić otkrila je da ju je zaboljela rečenica ‘Svećenicima nije mjesto na društvenim mrežama‘. Ipak, u dramu se ne želi miješati

Petra Meštrić

 Josip Moler/Cropix

Pjevačica Severina i svećenik Tomislav Lukač ušli su u javnu raspravu putem društvenih mreža, a na to se sada osvrnula i popularna liječnica Petra Meštrić, poznata i kao bivša kandidatkinja „Braka na prvu”.

„Nisam popratila dramu između Severine i svećenika, ali jedna stvar (rečenica) me posebno uznemirila. ‘Svećenicima nije mjesto na društvenim mrežama’, kako nije?! Svakome je mjesto na društvenim mrežama tko tamo želi biti, i svećenicima i liječnicima i političarima itd.”, započela je Petra.

„I svatko ima pravo objavljivati sadržaj kakav želi dok ne šteti drugoj osobi (zato ne ulazim u dramu koja je bila niti me zanima). Stop diskriminaciji!” zaključila je.

image

Petra Meštrić o svećeniku i Severini

Screenshot/instagram/petramestric/

Podsjećamo, Severina je podijelila fotografiju koja se doima da joj je svećenik Tomislav napisao: „Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet”. Nakon tog se obratio javnosti i rekao da je to podijelila neka druga osoba čije je ime Severina izrezala, pa je ispalo da je to rekao on.

Na to mu je Severina kratko odgovorila.

„Ko je ova tupina da mi ime spominje?”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 16:44