ČESTITKE LUKRECIJI!

Udala se mlada domaća glumica: Kuma joj je talentirana kolegica, pogledajte kako su zagrijale atmosferu na vjenčanju!

Svestrana glumica i matematičarka udala se za svog dugogodišnjeg dečka Elija

Vjenčanje Lukrecije Tudor

 Instagram/Adrian Pezdirc/

Splićanka s hvarskom adresom, Lukrecija Tudor, odlučila je reći sudbonosno ‘da‘ svome voljenom Eliju. Mlada glumica, koja je nakon 12 godina života u Zagrebu odlučila preseliti u Milnu na Hvaru priredila je pravu ‘morsku feštu‘, a sudeći prema fotografijama i videima koje je na društvenim mrežama podijelio njezin kolega glumac i veliki prijatelj Adrian Pezdirc, čini se da su mladenka i njezina jednako popularna kuma, mlada glumica Anđela Ramljak, bile duše zabave.

image

Vjenčanje Lukrecije Tudor

Instagram/Adrian Pezdirc/

Skakalo se, pjevalo i plesalo na rivi, a mladenka je blistala u bijelim hlačama i prozirnoj bijeloj bluzi preko koje je zaogrnula čupavu bijelu bundicu. Na očima je imala bijele sunčane naočale, a osmijeh joj nije silazio s lica.

image

Vjenčanje Lukrecije Tudor

Instagram/Adrian Pezdirc/

Kuma Anđela Ramljak odabrala je ružičastu suknju i crveni top, a na glavi je imala ukras i sunčane naočale.

Lukrecija Tudor inače je završila Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu, kao i Akademiju dramskih umjetnosti te je svestrana glumica i matematičarka. Publika ju je, među ostalim, mogla upoznati u predstavi ‘Kolovoz u okrugu Osage‘ u kazalištu Gavella. Njezin voljeni Elio živi i radi na Hvaru, a ljeti nastupa kao frontmen pop benda "Klapa šlapa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:08