LUKSUZNE NEKRETNINE

Večer slavlja Ante Todorića i njegove trudne partnerice: ‘Bez moje Petre to ne bi bilo to...‘

Poduzetnik i splitska magistra ekonomije nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu ljubavi, a očekuju i rođenje djeteta

Petra Kaćunko i Ante Todorić

 Mario Poje/

U današnjem dinamičnom svijetu, tržište nekretnina postaje sve zahtjevnije i kompleksnije. Sve je izazovnije zadovoljiti različite potrebe kupaca i prodavatelja nekretnina pa neki odluče kontaktirati agencije za nekretnine.

A upravo se tim poslom bavi Ante Todorić, koji zajedno s privatno-poslovnom partnericom Petrom Kaćunko stoji iza Regent Real estate agencyja. Ova agencija fokusirana na premium nekretnine sinoć je proslavila otvorenje u Splitu, a već imaju poslovnicu u Zagrebu.

image

Ante Todorić, Petra Kaćunko i Iris Rajčić

Mario Poje/
image

Ante Todorić, Petra Kaćunko i Ivan Todorić

Mario Poje/
image

Ante i Ivan Todorić

Mario Poje/Mario Poje

‘‘Prije otprilike dvije godine, moja Petra i ja, zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke, počeli smo razgovarati o ideji o Real Estateu te smo se dogovorili istu i realizirati te napraviti jednu od najboljih Real Estate kompanija. Okupili smo fenomenalan team, koji danas broji preko 20 ljudi, a u vrlo skoroj budućnosti očekujemo i puno već broj… Prije dva mjeseca otvorili smo zagrebački ured, sada splitski, a idemo i dalje… Jako smo ponosni što smo danas ulistali 500. luksuznu nekretninu u samo dva mjeseca poslovanja, što je jako veliki uspjeh u tako malo vremena. Cilj nam je svima koji prodaju, kupuju i grade nekretnine biti na raspolaganju 24 sata, a team koji smo složili je za to spreman. Svakako se posebno želim zahvaliti mojoj Petri, bez koje Regent sigurno ne bi sjao ovako kako sjaji‘‘, istaknuo je Ante Todorić.

image

Bernard Krasnić, Latica Ivanišević, Petra Kaćunko i Ante Todorić

Mario Poje/
image

Ana Gabelica, Petra Kaćunko i Ante Todorić

Mario Poje/

U krugu poslovnih partnera i prijatelja slavlje je trajalo satima, a za odličnu atmosferu bio je zaslužan Petar Grašo.

image

Petar Grašo

Mario Poje/Mario Poje
image

Petar Grašo

Mario Poje/Mario Poje

Podsjetimo, poduzetnik i splitska magistra ekonomije nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu ljubavi, a očekuju i rođenje djeteta. Njemu će to biti četvrto, a njoj treće.

"Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana. Kako već imam iskustva s dvije trudnoće, sada se osjećam sigurnije i opuštenije, ali svako drugo stanje je jedinstveno i drugačije. Ipak, manje se brinem o nekim stvarima koje su me mučile prije. Spol nismo otkrili ni najbližima jer želimo da bude iznenađenje", rekla je Petra Kaćunko u nedavnom intervjuu za Gloriju.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja početkom ljeta 2019., a vezu su neko vrijeme održavali na relaciji Zagreb - Split. Zajedno su se uselili u Kulmerove dvore, gdje je Petra stigla s dvoje djece iz prvog braka. Nedavno su otvorili agenciju Regent Real Estate za posredovanje u prodaji luksuznih nekretnina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 22:08