ŽENSKA HIMNA

VIDEO: 'ŽENA KOJA JOŠ UMIJE I ZNA DA ZAVEDE MLAĐEG, NEĆU DA ME JADNICE ŽALE' Jelena Rozga predstavila pjesmu o kojoj priča cijela regija

 John Pavlish

Nakon pet godina, Jelena Rozga svojim je obožavateljima predstavila pjesmu 'Moderna žena' što je ujedno i naziv njezinog trećeg solističkog albuma.

Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe Magazin i lakih nota, ovaj album čini, po prvim prognozama, Jeleninim najboljim djelom do sada.

Album je prošlog tjedna najavljen prekrasnom baladom 'Pismo glava'' koja je dosad zabilježila impozantan broj pregleda na YouTubeu koji ne prestaju rasti iz dana u dan.

'Moderna žena', osim što je već prozvana ženskom himnom, zanimljivi su i kostimi Juraja Zigmana koje pjevačica nosi u spotu koji šalju poruku kako moderne, tako i moćne žene.

- Moderna žena ovim svijetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo tko smo, razum da ostanemo to što jesmo - kratko je Jelena opisala svoju novu pjesmu.

Novi album potpisuje provjerena ekipa glazbenih znalaca, bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pero Kozomara, Dušan Bačić i po prvi put Saša Lazić.

John Pavlish

John Pavlish

John Pavlish

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:26