'PUSTITE ME DA ŽIVIM I VOLIM'

Vištica se oštro obračunala s medijima na društvenim mrežama i demantirala prekid

Ornela Vištica
 Livio Andrijić / CROPIX

Premda su hrvatski mediji u petak prenijeli vijest da je Ornela Vištica ponovno slobodna, glumica je na svom profilu na Facebooku reagirala i demantirala takve napise.

Vištica je, kako je pisao jedan magazin, prekinula jednoipolgodišnju ljubavnu vezu s Igorom Zelićem, direktorom fotografije na RTL-u, a par je ostao u dobrim odnosima.

Međutim, ubrzo je glumica prilično burno reagirala na društvenim mrežama napisavši:

‘Otkud vam pravo? Otkud vam pravo da pišete o mom privatnom životu neprovjerene informacije? Otkud vam pravo da navodite moju izjavu otprije nekoliko godina, samo da bi složili sadašnji tekst o tzv. prekidu moje ljubavne veze? Otkud vam pravo da pišete o ‘mom srcu i umu’ (kako navodite)? Što vi znate o tome? O kakvim mostovima pišete? O kakvim leptirićima? Takve insinuacije i komparacije vežite za nekog drugog, molim vas! Otkud vam pravo da bez mog znanja i protiv moje volje navodite rečenice u upravnom govoru koje nisam izjavila? O mojoj obitelji, meni najbližim ljudima i o čovjeku kojeg volim nemam običaj govoriti u javnosti. Smatram da je to moj privatni život koji pripada meni. Pustite me da živim i radim, da volim i da sam voljena u miru. Za sve vas ostale, meni drage novinare, s kojima sam imala i imam korektan odnos, mogu reći da ću se uvijek javiti kao i dosada u nadi da ćete i dalje ostati korektni i profesionalni, te da ćete pisati provjerene informacije i suvisle tekstove.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 03:43