‘TO SAM JA‘

Žanamari u izazovnom izdanju predstavila novu pjesmu: ‘Zauvijek neuhvatljiva za one koji me ne znaju pratiti‘

‘Ova pjesma se jednostavno morala dogoditi te vas puštam da ostatak priče iskusite kroz slušanje pjesme i gledanje spota‘

Žanamari - ‘To sam ja‘

 Promo/

Da su godine doista samo nevažne brojke pokazala je Žanamari koja je uoči svog 42. rođendana što će ga proslaviti 8. rujna odlučila darovati svoju publiku novom pjesmom ‘To sam ja‘ i pripadajućim video spotom kojeg je režirala sama.

image

Žanamari - ‘To sam ja‘

Promo/

- Kad prođe previše vremena da ne napišem pjesmu osjetim da se u meni počne gomilati neka čudna i slojevita zbrka emocija koje se moraju posložiti. Baš kao što ponekad temeljito moraš posložiti ormare ili slike u mobitelu. U takvim momentima, poput erupcije vulkana, u mom životu se jednostavno mora dogoditi da iz mene izađe pjesma. Tako da je i ‘To sam ja‘ svojevrsna erupcija dark strane mog viđenja ljubavi za koju još nisam naučila mora li biti toksična da bi bila prava, ali evo, čovjek uči dok je živ pa možda jednom naučim i ja. Do tad je najbitnije ostati svoja, snažna, neuhvatljiva za one koji te ne znaju pratiti, ponosna na sve verzije sebe pa čak i one koje ljudi osuđuju i ne razumiju. Od žena se očekuje previše žrtvovanja i ukalupljivanja te ako imalo iskaču iz stereotipa, bivaju na neki način kažnjavane. No kad si toliko ozdravila u svojoj glavi, jednostavno prihvatiš da ćeš u pričama onih koji ne mogu dokučiti tvoju razinu mentalnog napretka uvijek biti negativac, pa im jednostavno samo kažeš - Jesam, to sam ja! - bez prevelikih rasprava i opravdavanja i u sebi im poželiš da i oni ozdrave. Ova pjesma se jednostavno morala dogoditi te vas puštam da ostatak priče iskusite kroz slušanje pjesme i gledanje spota - poručuje Makaranka koja je u spotu za pjesmu za koju su tekst i glazbu skupa napisali ona i njen suprug Mario, promijenila nekoliko odjevnih seksi kombinacija.

image

Žanamari - ‘To sam ja‘

Promo/
image

Žanamari - ‘To sam ja‘

Promo/

- Pjesmu i spot smo radili zajedno Mario i ja, kao i uvijek, iako sam ovaj put otišla korak dalje te se sama dala i u režiju i u montažu spota. Oni koji me znaju i prate točno će znati zašto se spot snimao točno na ovim lokacijama i što točno simbolizira Kartaz, bijeli konj koji se pojavljuje u spotu. Moram spomenuti da je dan kad smo snimali scene u vili bio najtopliji dan ove godine! Kad Žaky nešto odluči i zamisli, onda se snima i na plus 40 stupnjeva - govori pjevačica, koja najavljuje kako će u skoroj budućnosti publiku iznenaditi s još glazbenih novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:24