ČESTITAMO

Zaručili se Mate Rimac i njegova djevojka Katarina Lovrić: ‘Tek smo se upoznali...‘

‘Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve!‘, napisao je Mate na Facebooku
Mate Rimac i Katarina Lovrić
 Ronald Goršić/Cropix

Mate Rimac, jedan od najuspješnijih domaćih inovatora i poduzetnika te vlasnik kompanije Rimac Automobili, zaručio se s dugogodišnjom djevojkom Katarinom Lovrić, a par je sretnu vijest potvrdio na društvenim mrežama.

'Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu sjajnu spontanu zabavu smo imali, volim vas sve! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih', napisao je 32-godišnji Mate uz dvije zajedničke fotografije: jednu iz 2005. i jednu iz 2020. godine.

Lijepu vijest na svojem je Instagram profilu objavila i 29-godišnja Katarina, koja je ranije studirala je marketing na privatnom zagrebačkom fakultetu. Uz zajedničku fotografiju sa svojim zaručnikom, Katarina je objavila i fotografiju zaručničkog prstena od žutog zlata koji krasi veliki kamen zelene boje, nalik smaragdu.

image
Instagram

Katarina i Mate zajedno su već pet godina. Oboje su porijeklom iz Livna u BiH, a Katarina je Mati velika potpora u privatnom i poslovnom životu. Inače, svoj privatni život brižljivo čuvaju i rijetko se pojavljuju u javnosti, no zajedno su bili na svim većim događanjima poput predstavljanja električnog hiperautomobila C_Two u Ženevi te na dodjeli svjetske nagrade za poduzetnika godine.

image
Facebook

Kao što svjedoče fotografije koje su objavili, Mate i Katarina poznaju se godinama, a prošle su godine godišnji odmor proveli na Jadranu, točnije u Komiži na otoku Visu. Šetali su gradom, bili su opušteni i nisu se obazirali na fotoreportere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 14:07