SEXY BODY SHOP

Zašto Tara Thaller nasmijano pozira s ‘navlaživačem‘? Postoji jedan super razlog za to

U Zagrebu se otvorio pop-up sexy shop, a nisu ga propustile Tara Thaller, Ida Prester i brojni drugi...

Tara Thaller

 Sanja Ebip Jagatić/

U Zagrebu se otvorio pop-up sexy shop koji u svom asortimanu ima proizvode poput Navlaživača usana, Lubrikanta za brži metabolizam, Hidratora za dubinsko hidriranje i Kapi za odgađanje vrhunca dehidracije.

Proizvodi koje nudi Sexy Body Shop posebno su osmišljeni i dizajnirani kako bi se na zabavan, neočekivan i uzbudljiv način podsjetilo domaću publiku koliko je važna redovita hidracija, kako izvana tako i iznutra.

image

Sexy body shop

Sanja Ebip Jagatić/
image

Manuela Svorcan

Sanja Ebip Jagatić/

Ove igračke koje nisu za seks već za popiti ‘na eks’, predstavljene su u utorak u Tkalčićevoj 14. Event je moderirala Pamela Perkić, influencerica koja se inače bavi body positivity temama, za stvaranje vruće atmosfere odgovoran je bio DJ Mirza, a za rashlađivanje gostiju pobrinula se Studena. Upravo taj brand vode i stoji iza čitavog projekta Sexy Body Shopa. Ovaj ‘sexy‘ event nije propustila ni mlada glumica Tara Thaller, kao ni voditeljica i pjevačica Ida Prester.

image

Elena Dizdar

Sanja Ebip Jagatić/
image

Ida Prester i Vani Pesevski

Sanja Ebip Jagatić/

Legendarni dance hit Colonie ‘Sexy Body’ Studena je obradila, a spot za tu novu-staru stvar duhovito objašnjava koliko se sexy osjeća naše tijelo kad se redovito hidriramo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:28