SITUACIJA SE ZAHUKTALA

ŽESTOK OBRAČUN BB BARBARE ZBOG NOGOMETAŠA 'Mislio sam da će doći do tučnjave'

 barbara šegetin

Barbara Šegetin, koja je hrvatskoj javnosti postala poznata nakon što se prošle godine natjecala u Big Brother showu, tijekom nenadanog susreta odlučila je riješiti neke stvari iz prošlosti, piše Kurir.

Naime, Riječanka se navodno žestoko sukobila s Katarinom Živković, srpskom pjevačicom jer su obje bile u vezi s nogometašem Borkom Veselinovićem. Katarina i Barbara nedavno su se zabavljale na koncertu Ace Lukasau Beogradu, a tijekom večeri su se susrele u zahodu. Čim su uočile jedna drugu, započeo je verbalni okršaj.

- Barbara je žestoko napala Katarinu. Zahtijevala je da joj objasni zašto je svašta pričala o njoj i tražila ju je da prizna sve što je lagala. Toliko su vikale da se sve čulo - tvrdi izvor, a dodao je i da se Barbara cijelo vrijeme Katarini unosila u lice.

- Situacija se u jednom trenutku toliko zahuktala da sam pomislio da će doći do tučnjave i da će pati krv. Ipak, Barbara se uspjela kontrolirati pa su se obje smirile kad su vidjele da su na meti fotografa - ispričao je izvor.

A nakon burne svađe, na iznenađenje svih, djevojke su jedna drugoj pružile ruku, zagrlile se i poljubile.

- Riješile su problem koji su imale. Borko je za obje završena priča jer su i jedna i druga zaključile da ih je nogometaš iskoristio kako bi ih iskoristio da završi u novinama - zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 05:33