LUJO I PETRA

ZGODNI GLUMAC OTKRIO KAKO JE PRONAŠAO NOVU LJUBAV Uživa s devet godina mlađom maserkom: 'Ja sam se kupao, a ona je zarađivala'

 
 Instagram

Glumac Lujo Kunčević (28) još je početkom rujna romantičnom fotografijom na Instagramu pokazao da ponovno ljubi, a sad je to i potvrdio i za magazin Story otkrio kako se rasplamsala ljubav između njega i 19-godišnje medicinske kozmetičarke.

Prošli je tjedan u pratnji djevojke Petre Reškovec bio na premijeri filma ‘F20’ redatelja Arsena Antona Ostojića. Par je spremno pozirao fotoreporterima.

- Upoznali smo se ovo ljeto na plaži Copacabana u Dubrovniku gdje sam bio počasni gost, jer sam u travnju za nju snimio promotivni spot. Budući da je studentica fizioterapije, Petra je ondje radila kao maserka. Ona je zarađivala, a ja sam se kupao - ispričao je Lujo za Story.

Zvijezda TV serije 'Zlatni dvori' prekinula je ranije ove godine vezu s bivšom misicom Ivanom Mišurom. Par je prošlog ljeta uselio u zajednički dom, a ljeto su proveli napola radno, napola uživajući. Međutim, ljubav nije potrajala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 23:28