SPREMAN ZA LJETO

Ako ste zaboravili čime se bavi Ervin iz Big Brothera, pogledajte ovu fotku, prisjetit ćete se

 Instagram

Iza njega je boravak u Big Brother kući u kojoj je pauzirao od vježbanja i brige za sebe, a kako ide ljeto, Ervin Mujaković polako se vratio njezi svog tijela.

Osim što se vratio redovitim treninzima, ako je suditi po zadnjoj fotografiji koju je podijelio na Instagramu, vratio se i svom poslu menadžera u solariju.

S obzirom na to da na fotografiji pored djevojke s kojom je pozirao djeluje puno tamnije od nje, reklo bi se da je pretjerao s boravkom u solariju. No otkako ga je publika upoznala tijekom velikog Brata koji je završio prošle godine u prosincu, nije krio da pazi na svoje izgled pa je to, očito, dio njegove rutine.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:59