VELIKA FEŠTA NA BRAČU

FOTO: POBJEDNICA SHOWA '3, 2, 1 - KUHAJ!' IZREKLA SUDBONOSNO 'DA' Pogledajte kako je proteklo bajkovito slavlje kao iz nekog mediteranskog filma

 
 RTL

Iako je pobjednica ovogodišnjeg izdanja popularnog RTL-ovog showa '3, 2, 1 - kuhaj!', Andrea Pavlović nedavno natuknula kako je sretno zaljubljena te da ima zaručnika, što se tiče detalja o vjenčanju ostala je - tajanstvena.

- Imam dečka, točnije zaručnika. Iako nije previše zahtjevan, najviše voli kad mu radim indijski curry, tako da definitivno mogu reći da ljubav ide kroz želudac, ispričala je samozatajna Splićanka tada Slobodnoj Dalmaciji.

No, njezine posljednje objave na društvenim mrežama potvrđuju upravo ono u što nas je uputio njen ozareni osmijeh prilikom davanja izjave: Andrea je izrekla dragome sudbonosno 'da'. Fotografije koje je objavila izazvale su opće oduševljenje njezinih pratitelja, a nije ni čudo.

Bajkovita atmosfera na 'osunčanom otoku' Braču, kako ga je sama Andrea opisala, izgledaju kao isječci iz nekog mediteranskog filma: stare kamene bračke kuće i terasa u zalazak sunca, uz obitelj i najbliže prijatelje - može li bolje?

I Andreina vjenčanica na tragu je tradicionalnih, dalmatinsko-mediteranskih oprava: gornji dio je čipkan, a do poda saten, uz obavezni 'bogati' veo i decentnu punđicu koju je crnka svezala na zatiljku. 'Dragi' je pak u modrom odijelu, a par u kombinaciji izgleda šik u duhu tradicije.

Otok osuncan #love

Objavu dijeli Andrea Pavlovic (@andrea_panda2)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:39