SEDMA SEZONA

Još dvoje kandidata showa ‘Život na vagi‘ spremno je uhvatiti se ukoštac s kilogramima

Irena dolazi iz Donje Stubice i teži 173 kilograma, a Vukovarac Martin 159,7 kilograma

Irena i Martin

 Rtl/

Ubrzo kreće nova, sedma sezona hit showa "Život na vagi", a RTL otkriva kandidate. Ove sezone u show ulaze kućanica Irena Pušec (48) dolazi iz Donje Stubice, težine 173 kilograma i Martin Jakubovski (21) iz Vukovara, koji teži 159,7 kilograma i iznajmljuje prostore za proslave.

image

Irena Pušec

Rtl/

Irena je vrlo emotivna osoba koja je život posvetila svojim najmilijima. „Moja obitelj je meni sve; imam predivnog supruga, dva prekrasna sina, unuke, predivne sestre koje me drže na životu i bez njih svih nisam potpuna. Nemam savršen život, ali koliko god možemo, držimo se zajedno i sve nam je onda lakše“, kaže Irena koja je vrlo rano postala baka i koja se boji za svoje zdravlje i da neće vidjeti što se događa s njezinom djecom i unučadi. „Želim što dulje biti sretna sa svojom obitelji“, kaže Irena i otkriva kako ima puno neispunjenih želja, a jedna od njih je i to što je htjela raditi s djecom kao učiteljica ili odgajateljica u vrtiću, ali zbog kilograma nije mogla.

image

Irena Pušec

Rtl/

„Svatko ima neispunjenih želja, pogotovo kad imate višak kilograma i ne možete hodati, disati i sve vam je teško. Željela bih ići na izlete i putovanja sa suprugom, igrati se s unucima, šetati i još puno toga. Željela bih odjenuti haljinu, cipele s potpeticama, uske hlače i majice“, kaže Irena koja je sada spremna ispuniti sve što je zamislila pa zaključuje: „U budućnosti se vidim u radnom odnosu, da imam svoje financije, da ne ovisim ni o kome i da budem superbaka.“

image

Martin Jakubovski

Rtl/

Razgovorljiv i emotivan dečko, sin je bivšeg kandidata iz ‘Života na vagi‘ Ivana Jakubovskog, koji je bio najteži kandidat četvrte sezone! Naime, Ivan je u show ušao sa 241,9 kilogram, a iz ‘Života na vagi‘ izašao 59,2 kilograma lakši! I još se jednom pokazala istinitom izreka - kakav otac, takav sin. Martin priznaje da oduvijek ima problema s težinom i za to krivi sebe, a ne članove svoje obitelji s kojima je jako povezan i s kojima i radi. „Bio sam mršav do svoje četvrte godine, kada su mi liječnici propisali lijek koji mi je otvorio apetit i sve je krenulo nizbrdo“, prisjeća se i nastavlja: „Kad se pogledam u ogledalo, vidim mlado tijelo koje žudi za skidanjem kilograma, a prekriveno je masnim naslagama.“

image

Martin Jakubovski

Rtl/

Martinova djevojka je nutricionistica i upravo ga je ona prijavila u show, čemu se nije nimalo protivio. „Želim skinuti kilograme, produljiti si život i da mi bude lakša svakodnevica“, kaže Martin koji se najviše boji da će se razboljeti i neće moći obavljati dnevne aktivnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:57