A TEK JE TREĆI NASTAVAK!

KAOS U RTL-ovoj EMISIJI '3, 2, 1 - PECI!' Zbog strašnog gafa tekli su potoci suza, pale i ozbiljne prijetnje: 'Ja da ne znam kuhati?! Napuštam show!'

 RTL

Tek je treći nastavak showa 'Tri, dva, jedan – peci!', a na setu se već liju suze.

Panika i stres našli su svoju prvu žrtvu – deset minuta prije kraja Marijani iz Zagreba pali su kolači na pod. Istovremeno, Jasna odlučno odbija poslušati savjete žirija, negoduje zbog ocjena i bježi od kamera.

Novi dan u slastičarsko-natjecateljskom showu 'Tri, dva, jedan – peci!' donosi novu temu – veseli praznici.

Natjecatelji u svega dva sata moraju napraviti poslastice u kojima ima i alkohola. U tehničkom dijelu radit će s rakijom jer pripremaju fritule, dok će u proizvoljnom zadatku raditi s maraskinom, viskijem ili rumom.

I dok je pojedinim natjecateljima na setu bilo veselo, te su čak i zaplesali i zapjevali, nekima nije bilo do zabave. Marijana nije mogla suspregnuti bijes i tugu kada su joj, pri samom kraju pečenja, tortice od jabuke ispale na pod. Pokušala se suzdržati i ne zaplakati pred kamerama, ali se pred Špičekom nije mogla pretvarati da je sve ok, pa je pobjegla iza kulisa i jecala.

RTL

RTL

Jasnina samouvjerenost koštala ju je novih bodova. Pred žiri je donijela, po njezinom mišljenju, savršeno odrađen zadatak, no žiri se s njom nije složio. Vidjevši da je dobila slabe ocjene, počela je prosvjedovati, odbijala se snimati i prijetila odlaskom iz showa.

RTL

Je li žiri uspio odgovoriti Jasnu od odustajanja? I hoće li je dva Tomislava, član žirija Špiček i Marijanin dečko, umiriti i nagovoriti da na brzinu ispeče novi kolač?

Odgovore ćemo doznati u srijedu u 20:15 sati u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – peci!'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:15