< < < < < Jutarnji list - Karizmatična 'zlica' koju publika obožava: Pred kamerama je od vrtića, no s obje noge je čvrsto na zemlji
‘PUN MJESEC‘

Karizmatična ‘zlica‘ koju publika obožava: Pred kamerama je od vrtića, no s obje noge je čvrsto na zemlji

Glumica İlayda Akdoğan nije ni približno slična svojoj ulozi u ‘Punom Mjesecu‘

İlayda Akdoğan

 RTL

Mlada zvijezda serije ‘Pun Mjesec‘, koju gledatelji imaju prilike pratiti na RTL-u radnim danom od 21.15 sati, prava je televizijska zlica koju je lako i zavoljeti! İlayda Akdoğan utjelovila je problematičnu mlađu sestru glavne protagonistice serije - studenticu Asuman, djevojku koja je prelijepa, no pretjerano ambiciozna i ljubomorna. Nikada nije sretna onime što ima te sanjari o bogatoj udaji koja bi riješila sve njezine probleme.

U tom smislu, glumica İlayda Akdoğan nije ni približno slična svojoj ulozi u ‘Punom Mjesecu‘. Ipak, odigrala ju je maestralno, i to sa svega 19 godina. No, İlayda je, nježnim godinama unatoč, dotad već prikupila poprilično impresivno iskustvo u svijetu glume. Naime, glumi od djetinjstva te je u Turskoj poznata kao dječja zvijezda. Sa svega šest godina glumila je u dječjoj seriji ‘Moj najbolji prijatelj‘, a otad se od kamera nije odmicala.

image

İlayda Akdoğan

RTL

Prvu veću zapaženu ulogu ostvarila je ova djevojka u filmu ‘Mustang‘, tijekom snimanja imala je svega 15 godina pa je usklađivala obaveze na setu s onima školskima. "Ne mogu vjerovati kako vrijeme prolazi. Mustang je bio moj prvi film, imala sam 16 godina. Blagoslovljena sam što sam doživjela tako moćno i posebno iskustvo. Posebno pamtim Cannes", otkrila je glumica svojedobno u intervjuu.

Ubrzo je uslijedila i uloga u ‘Punom Mjesecu‘, a popularnost ove djevojke otišla je u visine i lansirala je među najperspektivnije turske glumice nove generacije. "Nisam bila sigurna želim li prihvatiti ulogu u ‘Punom Mjesecu‘, nisam bila sigurna o svom liku. No, onda sam postala ovisna o Asuman. Jako je zabavna, energična... Tijekom snimanja serije imala sam osjećam da smo svi na setu prava obitelj. Plakala sam kada smo snimili zadnju epizodu", ispričala je glumica o radu na seriji ‘Pun Mjesec‘.

Usto, uspješna je İlayda i na društvenim mrežama, poznata je na YouTubeu i Instagramu te tako influencerica ima milijunsku sljedbu. "Obožavam YouTube, gledam ga, volim za njega i snimati i montirati... Kada sam shvatila da mi je to toliki interes, onda sam se zapitala: ‘Zašto nemam svoj kanal?‘ i tako sam pokrenula YouTube. Volim interakciju s ljudima", ispričala je glumica.

Već četiri godine sretna je i u ljubavi, u vezi je s iranskim košarkašem Rohamom Kabirom, koji je, uz njezinu obitelj, čini posebno sretnom. "Moj dečko, moja obitelj i prijatelji donose mi sreću svakog dana", zaključila je İlayda. Sa svega 24 godine uspjela je doseći veliki uspjeh i pronaći pravu tajnu sreće. Pred talentiranom Turkinjom tek stoje veliki projekti, a zašto je producenti obožavaju angažirati gledatelji mogu pratiti i u seriji ‘Pun Mjesec‘ od ponedjeljka do četvrtka od 21.15 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:37