IDE PO MUŽA!

Legendarna Bahra vraća se u ‘Ljubav je na selu‘: ‘Nakon krštenja, fali mi sakrament ženidbe‘

Budući da su farmeri predstavljeni, zvijezda showa ‘Ljubav je na selu‘ zna kod koga želi boraviti

Bahra Zahirović

 Rtl/

Ove jeseni stiže 16. sezona showa ‘Ljubav je na selu‘, koja prati kandidate u potrazi za pravom ljubavlju. Potraga ih vodi gradovima i selima diljem Lijepe Naše, a kroz avanture ih prati voditeljica Anita Martinović. Uzbuđenje uoči 16. sezone Anita ne krije, posebno stoga što u show ponovno stiže i veteranka Bahra Zahirović.

image

Bahra Zahirović

Rtl/
image

Bahra Zahirović

Rtl/

Bahra Zahirović u showu će se naći četvrti put, a najviše se nada, ako se i ne zaljubi, da zasnuje nova, lijepa prijateljstva. „Ovo je moja četvrta sezona showa ‘Ljubav je na selu‘. Moram biti jako iskrena i reći da se nadam dobrom provodu sa svojim curama kod našeg farmera. Ne očekujem previše, dok ide - ide! Na prijavu četvrti put nagovorile su me dvije prijateljice. Volim televizijska snimanja, dobru atmosferu na setu, obožavam biti na snimanjima pa sam donijela takvu odluku i prijavila se ponovno“, otkriva Bahra.

image

Bahra Zahirović

Rtl/
image

Bahra Zahirović

Rtl/

Budući da su farmeri predstavljeni, zvijezda showa ‘Ljubav je na selu‘ zna kod koga želi boraviti. „Prijavila sam se baš kod njega jer mi se svidio dok sam gledala njegovu suštinu života. Ne moramo doživjeti vječnu ljubav, možemo ostaviti dobar dojam i ostati i dobri prijatelji. Privukla me njegova pozitiva prema životu, a ostalo kako bude, vidjet ćemo. Činio mi se dobrom osobom i to me privuklo da ga upoznam, njega i njegove načine života, da upoznam sve njegovo - imanje, farmu... Nadam se lijepom druženju“, rekla je Zahirović i dodala da se nada kako će se dobro slagati i sa svojim kolegicama na farmi.

image

Bahra Zahirović nakon krštenja

Privatna Arhiva/

Bahra je imala veliku životnu prekretnicu - krstila se! „Zadovoljna sam kako je prošlo krštenje, dulje sam to priželjkivala i morala sam donijeti čvrstu odluku. Nakon što sam donijela tu odluku, prošla sam vjeronauk, zadovoljila dobrom ocjenom i dobila sve sakramente“, ispričala je Bahra i našalila se da joj nedostaje još samo sakrament ženidbe. „Iskreno da vam kažem, pravu je ljubav teško pronaći. Nije samo do muškaraca - i do žena je. Volim uredne, pedantne muškarce koji drže do sebe i imaju karakter i stav. Ne smiju podcjenjivati žene i moraju imati dobar stav te biti i psihički jaki. Takav muškarac može stvoriti zajednički život i prijateljstvo“, zaključila je legendarna Bahra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:56