TLZP NASTUPI

Minea Antoniji Šoli: ‘Bila si bolja nego što sam ja bila tada!‘; Enis Miji: ‘Vanna će imati 1001. komentar na ovo‘

Možda najteži zadatak u drugoj epizodi dobila je Antonija Šola koja se transformirala u Mineu

Minea grli Antoniju Šolu

 Luka Dubroja/

Kako je bilo na nastupu? To se uopće ne sjećam. Jedva čekam da pogledam jer je to bila tolika trema. Sve se ispremiješalo – od glazbe do kose. I onda prozovu, pobijediš i imaš osjećaj da možeš napuniti ne pet, nego deset Arena - rekao je pobjednik druge epizode nove sezone showa Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato, Alen Bičević koji se transformirao u Aleksandru Prijović i otpjevao njen aktualni hit ‘Dam Dam Dam‘.

Alen je otkrio da je i sam bio prisutan na jednom od Aleksandrinih pet zagrebačkih koncerata, a njegova uvjerljiva vokalna i fizička imitacija izazvala je opće oduševljenje u studiju.

image

Alen Bičević kao Aleksandra Prijović

Luka Dubroja/

- Izgledaš kao Prijovićka, stvarno si je skinuo. Što se tiče glasa, to je bilo to. Svaka čast na transformaciji… Ovo je bio ozbiljan zadatak, a ti si ga odradio fantastično - poručio je Enis Bešlagić, dok je Mario Roth, nadovezujući se na tekst pjesme, dodao:

- Bio si logičan, nisi bio niti malo toksičan, da si muško – ja to večeras uopće ne vidim. Ogromno bravo! - kazao je Mario Roth.

Pobjednica prve epizode showa, Antonia Dora Pleško, u drugoj je epizodi nastupila kao Petar Grašo s njegovom hitom ‘Ako te pitaju‘. Iako je Martina Tomčić na probi izjavila da je ženskom vokalu gotovo nemoguće imitirati Petra Grašu, Antonia Dora svojom je interpretacijom impresionirala žiri.

image

Antonia Dora Pleško kao Petar Grašo

Luka Dubroja/

- Imala si sve one stvari koje čine nečiji karakter – jednostavno bila si ista Grašo. Ostala si ista u motu i hodu. Svatko od nas ima nešto upečatljivo u svom glasu, tako ima i on, a ti si apsolutno u nulu skinula njegovu karakteristiku - rekao je Goran Navojec.

Kao Ed Sheeran na pozornici je nastupio Faris Pinjo koji priznaje da mu je ova transformacija bila lakša od Doris Dragović koju je imao prilike imitirati u prvoj emisiji. S pjesmom ‘Bad Habits‘ osvojio je komplimente i naklonost žirija.

- Ja sam ti u prošloj epizodi rekla da imam osjećaj da tvoje vrijeme tek dolazi. Mene si oduševio i kupio - kazala je Minea.

image

Faris Pinjo kao Ed Sheeran

Luka Dubroja/

U lik legendarnog Rickyja Martina ušao je Luciano Plazibat koji se nakon prve epizode i Kylie Minogue našao na muškom terenu. Iako je na pripremama priznao da nimalo ne razumije tekst koji pjeva, Luciano je do nastupa uspio usavršiti ne samo tekst megahita ‘Vente pa’ ca‘, nego i uvijanje kukovima, a ova dobitna kombinacija donijela mu je uspon na bodovnoj ljestvici.

- Bilo je fantastično, dobro si plesao i izgledaš kao grom – mislim da će se složiti ženski dio publike - poručio je Goran Navojec, a ostatak žirija pohvalio je njegov napredak.

image

Luciano Plazibat kao Ricky Martin

Luka Dubroja/
image

Luciano Plazibat kao Ricky Martin

Luka Dubroja/

Jednog od najvećih hrvatskih vokala – Vannu – utjelovila je Mia Negovetić koja je prije nastupa priznala da se najviše pribojava njezine reakcije. No, iako je za vrijeme nastupa imala nezgodu jer su joj ispali umjetni zubi, Mia je svojom izvedbom svevremenskog hita ‘Da Ti Nisam Bila Dovoljna‘ uspjela itekako zabaviti i rasplesati žiri i publiku.

- Znači takva je pjesma da zubi otpadaju. Jako si zagrizla Vannu i mislim da će ona imati tisuću i jedan komentar - našalio se Enis Bešlagić, dok je Mario Roth dodao:

- Bila si sjajna i super si se snašla u toj situaciji sa zubima zato što samo pokazuje koliko si ti profesionalna i koliko ovo ozbiljno shvaćaš - rekao je.

image

Mia Negovetić kao Vanna

Luka Dubroja/

- Oličenje neopterećenosti i slobode - riječi su kojima je Marija Kolb opisala Davora Gopca, a energičnom izvedbom pjesme ‘Kad sam imao 16‘ njegov je karakter donijela na pozornicu showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘.

- Unijela si tu neku ludu energiju. Ipak si žensko, a donijela si mušku energiju na pozornicu, što je super. Želim da nam još sto puta budeš ovakva kakva si bila sada - poručila je Minea.

image

Marija Kolb kao Davor Gobac

Luka Dubroja/

Tomislav Marić ToMa, čiji je nastup iz prve epizode s više od 160 tisuća pregleda završio na visokom mjestu YouTubeove trening ljestvice, vratio se na pozornicu TLZP-a kao hip hoper Hiljson Mandela. Najveći izazov predstavljala mu je količina teksta te mu je za izvođenje pjesme ‘Cura S Kvarta‘ trebala ozbiljna doza kondicije. Žiri se složio da je transformacija u Hiljsona ogroman žanrovski preokret u odnosu na Tomu Zdravkovića iz prošle epizode, pa je Minea rekla:

- Veselim se vidjeti što sve od tebe možemo očekivati jer ako su ovakvi obrati već u početku, ne znam što još slijedi - kazala je Minea.

image

ToMa kao Hiljson Mandela

Luka Dubroja/

Možda najteži zadatak u drugoj epizodi dobila je Antonija Šola koja se transformirala u Mineu, pa je i prije samog nastupa izrazila odgovornost koju osjeća s obzirom na to da se radi o imitaciji članice žirija. S Mineinim vječnim hitom ‘Good boy‘ Antonija Šola privela je kraju nastupe druge epizode te živahnom koreografijom zapalila atmosferu u studiju.

image

Antonija Šola kao Minea

Luka Dubroja/

- Ono što si u meni izazvala ne mogu opisati riječima, ali hvala ti na tome. Bila si super, možda si bila i bolja nego što sam ja bila tada - poručila je Minea koja je na kraju Antoniju nagradila i svojim zagrljajem na pozornici.

image

Minea grli Antoniju Šolu

Luka Dubroja/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:37