SEDMA SEZONA

Nina i Pero su spremni preokrenuti život: Upoznajte natjecatelje nove sezone ‘Života na vagi‘

Ove jeseni će na RTL-u i novoj streaming platformi Voyo novi hrabri kandidati krenuti na misiju mršavljenja

Nina Bandić i Pero Jukić

 Rtl/

Ove jeseni počinje sedma sezona "Života na vagi", a novi kandidati koji su spremni na veliku promjenu su 26-godišnja Nina iz Sinja i 47-godišnji Pero iz Zagreba.

image

Nina Bandić

Rtl/
image

Pero Jukić

Rtl/

Nina Bandić je učiteljica razredne nastave koja ima 133 kilograma te voli svoj posao i općenito život te smatra da je iznad tradicionalnog okruženja u kojem živi. Uživa u fotografiji i želi biti pozitivna pa vjeruje da će dostići svoj puni potencijal kada izgubi težinu. „Moje loše prehrambene navike i hormoni stajali su me svega. Imam sve u životu što želim; obitelj, ljubav, vjeru i prave prijatelje. Osim što sam jako zabrinuta da bi mi debljina sigurno poremetila ostvarenje stvaranja obitelji jednog dana, kad bih se na to odlučila“, iskrena je Nina koja se boji da zbog viška kilograma neće još dugo biti sa svojim voljenima. „A stvarno volim život i želim živjeti još puno godina punim plućima, a ne se misliti koju bolest će mi moja debljina sutra donijeti“, nastavlja i otkriva kako se čvrsto odlučila pokrenuti i riješiti se viška kilograma. „Gledajući prethodne epizode te prijašnje kandidate i njihov uspjeh, sve me to još više motiviralo. Kad su oni mogli krenuti u tu borbu, a pogotovo starije osobe, mogu i ja! Divim se svojoj majci, svima koji su dobili bitku s kilogramima i bolesnim ljudima koji su ostali pozitivni i jaki i zato debljini zauvijek želim reći - zbogom!“

image

Nina Bandić

Rtl/

Pero Jukić ima 170 kilograma i radi kao operater autodizalice.

image

Pero Jukić

Rtl/

Prije se aktivno bavio sportom, no i dalje igra američki nogomet te se bavi wakeboardom i snowboardom. „Ne mogu se normalno baviti sportovima zato što oprema nije predviđena za osobe s više od 120 kilograma i tada dolazi do kidanja opreme i ozljeda“, objašnjava Pero koji i dalje ne odustaje od raznih aktivnosti bez obzira na to što je prošao mnoge ozljede kostiju. „Volim izazove i prijatelji su mi govorili da se prijavim u ‘Život na vagi‘ jer ću sigurno pobijediti, a kako sam imao slobodnog vremena, napravio sam to“, kaže Pero i dodaje kako on ne voli ništa planirati, jako je spontana osoba, ali sad ipak ima jasan cilj - izgubiti kilograme kako bi uživao u svim blagodatima koje život nudi jer je ponajprije hedonist. „A i volio bih probati zipline i razne atrakcije u adrenalinskim parkovima“, dodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:36