POBJEDNIK BB-a

Romano otkrio što će napraviti s novcem: 'Marina i ja ćemo sve spiskati!'

 RTL

Marina i ja potrošit ćemo sve pare! Malo ćemo počastiti ekipu, kupit malo robe, otić šta pojist i , nešto ostavit sa strane. Ma šta ja znan, ne znan. Lipo je dobit lovu, ali nije sve u parama! I to je to, a šta da ti drugo kažen! - rekao je za Slobodnu Dalmaciju u svom stilu pobjednik ovogodišnjeg Big Brothera, Splićanin Romano Obilinović Žorž na pitanje kako će potrošiti tešku 183.700 .

I večer prije, kada je odnio titulu pobjednika, "kralj", kako su ga odmilja nazvali , potvrdio je da mu novac uopće nije bitan te je odmah po proglašenju prvo zahvalio Marini Raguž u koju se zaljubio tijekom boravka.

- Lipo je pobijediti, ali da nije bilo Marine ne bi ni doša do kraja tako da svoju pobjedu posvećujem Marini bez koje ni ne bi osta u Kući - izjavio je Romano, koji ju je u pobjedničkoj noći pokušao i zaprositi, no ona ga je ipak uspjela spriječiti.

Na pitanje ima li BB romansa budućnosti, "kralj" je odgovorio suzdržano:

"Ne bih još o tome, sve će se brzo saznat", ali ipak dodao "definitivno bi volio ostati s njom".

Inače, Romanov povratak u Split očekuje se u nedjelju, a njegovi sugrađani mu u večernjim satima pripremaju veliki doček na Matejušci, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:49