23. RUJNA

‘Superstar‘ stiže na RTL, Severina: ‘Najviše se veseli moja mama jer uvijek kaže ‘a sinko, nema te na TV-u‘‘

U fokusu ovog raskošnog showa su talentirani kandidati među kojima se krije i ‘Superstar‘

Žiri showa ‘SuperStar‘

 Rtl/

Kako velika regionalna zvijezda, Severina, funkcionira u ulozi članice žirija doznat ćemo u subotu 23. rujna, jer tada s početkom u 20.15 sati na RTL-u kreće ‘Superstar‘, glazbeni spektakl na kojem je angažirano više od sto ljudi. U fokusu ovog raskošnog showa su talentirani kandidati među kojima se krije i ‘Superstar‘ koji će, uz priliku da ostvari svoje glazbene snove, osvojiti i nagradu od 50 tisuća eura.

Žiri showa uz Severinu čine Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković.

image

Filip Miletić

Rtl/

- Velika je odgovornost pristupiti ovakvom tipu showa, no kada vidiš kasnije da sav trud ima smisla i da utječe na nečiji život i karijeru, onda je to veliki užitak i zadovoljstvo. Što se naših kandidata tiče, ja tražim ‘ono nešto‘. Puno ljudi lijepo pjeva, ali treba imati ono nešto što će garantirati dugotrajnu karijeru. Rekao bih da tražimo nekoga tko će se afirmirati kao normalan i kreativan kandidat. Ne smije, doduše, biti ni previše normalan jer onda ne može biti ekscentričan. Pjevanje se može popraviti, ali s karizmom se rodiš. To treba primijetiti. Pokušavam naći nešto normalno sa zrnom ekscentričnosti - kaže Huljić, dok Nika Turković dodaje:

image

Tonči Huljić

Rtl/

- Mislim da je ‘Superstar‘ nešto što apsolutno trebamo na sceni, treba mladim ljudima, ali i ljudima koji i ne znaju možda koliko su dobri. Čak i onima koji znaju da su sjajni, ali se bore za svoje mjesto pod zvijezdama. Za mene je ‘Superstar‘ nešto novo, svježe, emotivno. Tijekom ovog divnog putovanja shvatila sam da je to najvažnije, da uz interpretaciju nešto osjetim, da se dogodi nešto što će me odnijeti u neke nove dimenzije - otkriva Nika.

image

Nika Turković

Rtl/

- Ovom showu će se najviše veseliti moja mama zato što ona meni uvijek kaže: ‘A sinko, nema te na televiziji‘. Ja njoj nikako nisam mogla objasniti da ipak negdje pjevam i egzistiram bez obzira na televiziju. Međutim, i ona i ja i svi moji bližnji vole takve showove. Doduše, ja ih rijetko gledam i nekako malo sam uvijek bila skeptična zato što ti klinci na kraju nisu poslije postali osobe koje su napunile arenu ili su napravili nekakve velike karijere. Čast iznimkama. I prihvatila sam biti u žiriju ‘SuperStara‘ jer mislim da će ovaj put biti drugačije. Imamo tu Tončija Huljića. On će sigurno zgrabiti nekoga i dat će mu neku svoju pjesmu. Imamo tu Filipa Miletića koji se svaki put kad izađe neka cura raspameti. Mislim da smo Nika i ja najobjektivnije u ovom žiriju. Mi tražimo emociju, tražimo ono lijepo u ljudima, a Tonči traži da ga netko iznenadi. Ono što je najvažnije je da njihovu emociju koju imaju iskoriste, da je upotrijebe, a mi smo tu samo da je kanaliziramo i da prepoznamo njihov talent - poručuje Severina.

image

Severina

Rtl/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:21